Behringer biedt volledige controle over zaagproces

0

Voor het analyseren en automatiseren van het zaagproces van de klant heeft Behringer een nieuwe applicatie ontwikkeld: de Behringer Smarthub. Importeur Promatt demonstreert op de Brabantse Metaaldagen de mogelijkheden hiervan.

Door middel van deze applicatie heeft de klant online toegang tot al zijn Behringer zaagmachines en installaties, zowel in realtime, als ook op een later tijdstip. De smarthub analyseert onder andere zaagtijden, neventijden, bezettingsgraad, stroomverbruik en onderhoudstijden van de zaagmachine. Wilt u graag weten wanneer uw zaagmachine het meest productief is? Of heeft u meerdere Behringer zaagmachines en wilt u de output van de machines met elkaar vergelijken? De smarthub van Behringer is hiervoor de juiste applicatie.

Koppeling met ERP
Tevens kunnen met de smarthub opdrachten vanuit het ERP systeem naar de zaagmachine worden gestuurd en vice versa. Een interface zorgt voor de communicatie tussen de machine en de smarthub. De smarthub zorgt vervolgens voor de communicatie met andere machines en het productiesysteem. Promatt zal de Behringer zaagmachines tonen tijdens de Brabantse Metaaldagen.

Promatt, stand B105

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen