Berner introduceert Starlock gestandaardiseerde gereedschapsopname

0

Berner introduceert onder private label Starlock, het door Bosch en Fein ontwikkelde gestandaardiseerde gereedschapsopnamesysteem.

De vakman werkt steeds vaker met oscillerende multitools omwille van hun veelzijdige toepassingen zoals zagen, snijden, schrapen, doorslijpen, frezen en polijsten. Er zijn diverse merken multitools in de markt met allemaal hun eigen accessoires. Daarom hebben Bosch en Fein hun krachten gebundeld en begin 2016 introduceerden zij Starlock, een gestandaardiseerd gereedschapsopnamesysteem compatibel met vele merken. Berner volgt deze trend en introduceert nu de Starlock accessoires onder private label.

Het gepatenteerde Starlock opnamesysteem werkt betrouwbaar met elektrische multitools die een 12-punts opnamesysteem hebben. Door de 3-dimensionale geometrie is de Starlock accessoire in staat een hoger prestatieniveau te bereiken dan vorige systemen.
De talloze accessoires/opzetstukken kunnen moeiteloos en snel bevestigd worden, zodat werken met een multitool makkelijker en efficiënter wordt. Berner biedt twee vermogensklassen: Starlock en Starlock MAX. Deze vermogensklassen verzekeren dat alleen het accessoire dat geschikt is voor de machine vastgeklikt kan worden. Binnen de twee klassen worden elk vier productlijnen aangeboden: voor hout, metaal, gecombineerde en speciale toepassingen.