Uitbreiding accu machines

0

Berner breidt haar serie accu machines uit met vier nieuwe 18,0V machines. Alle machines werken met de nieuwe Lithium-Ion BBP 18,0V accupack 9.0Ah, die hogere accuprestaties en een langere gebruiksduur heeft. De nieuwe Lithium-Ion 9.0Ah accupack levert een gebruiksduur die minimaal 2x langer is dan bij de 5.0Ah accupack.

Het apparaat heeft een water beschermende behuizing en de batterijen zitten in een stevig frame. Dit zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en langere levensduur van de accu. De accupack toont de resterende accucapaciteit en is te gebruiken bij temperaturen van -20ºC tot +55ºC. De nieuwe machines beschikken over borstelloze motoren, waardoor de levensduur tot 3x wordt verlengd en de prestaties veel hoger liggen t.o.v. conventionele machines. De 5 kg SDS Max Boorhamer BACRHD is een krachtige hamer die 6,1 J aan slagkracht levert. De nieuwe handcirkelzaagmachine BACCS heeft een zaagdiepte tot 66 mm en is extreem krachtig door de koolborstelloze motor.

De afkort- en verstekzaag BACMS behoort eveneens tot de assortimentsuitbreiding. Met de 9.0Ah accu heeft de machine een gebruiksduur tot ruim 400 zaagsneden. De Radio DAB+/FM sluit de reeks nieuwe 18,0V machines. Dit is een professionele DAB+ werkradio met USB en Aux aansluiting.

www.berner.nl