BLM Group opent vestiging in Veghel

0
334

De afgelopen najaar opgerichte Benelux-dochter van de Italiaanse BLM Group, partner op het gebied van buisbewerking, beschikt sinds kort over een eigen vestiging in Veghel. Deze is sinds 10 februari volledig operationeel.

 

De dochteronderneming is nu het aanspreekpunt voor verkoop- en serviceaangelegenheden in de Benelux voor zowel de Lasertube als alle andere producten van de groep. De serviceafdeling wordt bemand door Nederlandse servicemedewerkers en staat klaar om servicevragen van klanten te beantwoorden, snel te reageren en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het gespecialiseerde verkoopteam begeleidt klanten op basis van hun specifieke wensen bij de aankoop van zowel nieuwe producten als updates van bestaande productiesystemen.

BLM Group Academy
De Benelux-vestiging werkt verder aan de opzet van een BLM Group Academy; een goed geoutilleerde trainingsfaciliteit waar klanten op het gebied van software en machinebesturing zullen worden getraind. Deze Academy biedt de groep tevens de mogelijkheid tot verdere specialisatie in de softwaresuite BLMelements; software waarmee bedrijven hun productiviteit verder kunnen verbeteren. De BLM Group Benelux staat onder leiding van managing director René Hazenberg.