BLM Group start eigen vestiging in Benelux

118

BLM Group, leverancier van systemen voor complete buisbewerking, versterkt haar sales & service-organisatie met een nieuwe dochteronderneming: BLM Group Benelux. Het concern wil daarmee haar groeiende klantenbestand in de Benelux beter kunnen bedienen. 

BLM, met meer dan 2.000 Lasertube-systemen wereldwijd geïnstalleerd, is een pionier op het gebied van buislasersnijmachines. Het Italiaanse bedrijf staat bekend als een van de marktleiders van buisbewerkingssystemen, maar biedt ook een breed scala aan oplossingen voor gecombineerd buis- en plaatlasersnijden en 3D lasersnijsystemen voor 3D-gevormde werkstukken. De groep omvat drie onafhankelijke bedrijven: BLM, Adige en Adige-SYS.

Servicetechnici
Om de bijna 300 geïnstalleerde Lasertube-, Tube buig-, buiseindvormings- en zaagsystemen beter te kunnen onderhouden en te voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige producten, wil BLM Group Benelux met de nieuwe dochteronderneming haar inspanningen in Nederland, België en Luxemburg versterken. Doel is om het aanspreekpunt voor verkoop te versterken en directe servicesupport te bieden, bemand door drie nieuwe Nederlandse servicetechnici, die een intensieve training hebben doorlopen bij de moederbedrijven van BLM Group in Cantù en Levico, Italië.

Bouwen aan sterke basis
“Met een eigen vestiging in de Benelux bouwen we aan een sterke basis waarmee we de band met onze bestaande en toekomstige klanten verder uit kunnen bouwen. We zijn ervan overtuigd dat onze ervaring en decennialange aanwezigheid in de Benelux daar een sterke bijdrage aan levert”, zegt  René Hazenberg, als managing director van de BLM Group Benelux verantwoordelijk voor de uitbouw van BLM in Nederland, België en Luxemburg.

Het nieuwe kantoor van BLM Group Benelux zal worden gevestigd in Veghel, van waaruit zowel de verkoop en service als trainingen voor klanten zullen worden verzorgd. De Benelux-dochter zal begin maart 2019 operationeel zijn.

Facebook Comments