Boers & Co gaat naar Mechatronica Innovatie Campus Schiedam

Boers & Co gaat zich vestigen op de Mechatronica Innovatie Campus Schiedam (MICS). Het contract hiervoor is begin april officieel ondertekend door Ronald Koot, CEO van Boers & Co, en SDK Vastgoed (VolkerWessels).

Atlas wordt een 26.700 m² groot eigentijds industrieel gebouw met een hoogwaardige uitstraling en zichtbaarheid op wat er zich binnen afspeelt en gedeelde campusvoorzieningen, waar gebruikers van MICS kunnen vergaderen, ontmoeten, lunchen en samenwerken.

Gespecialiseerd in precisie techniek, fijn plaatwerk en mechatronica is Boers & Co een vooraanstaande speler in de geavanceerde hightech maakindustrie waarin alles steeds complexer, intelligenter en kleiner wordt. Boers & Co wordt één van de twee grote bedrijven in het door SDK Vastgoed te realiseren gebouw Atlas. Alle drie de Boers & Co bedrijven, Machining, Sheet-Metal en Mechatronics, komen hier samen onder één dak.

Open innovatie

Atlas wordt een 26.700 m² groot eigentijds industrieel gebouw met een hoogwaardige uitstraling en zichtbaarheid op wat er zich binnen afspeelt en gedeelde campusvoorzieningen, waar gebruikers van MICS kunnen vergaderen, ontmoeten, lunchen en samenwerken. Dat is immers de meerwaarde van een campus: het stimuleren van open innovatie en groei door de nabijheid van talent en het faciliteren van samenwerking en ontmoetingen.

Ronald Koot zegt over de aanstaande verhuizing: “Deze regio met prachtige hightech maakbedrijven van wereldklasse, heeft op deze centraal gelegen locatie een betere toegang tot de grote pool van talent in Zuid-Holland. De concentratie van kennis, technologie en de betere onderlinge samenwerking zal de aantrekkingskracht en ons concurrentievermogen verbeteren. Door ons in Atlas op MICS te vestigen zorgen wij dat wij ook voor de volgende generaties kwaliteit en continuïteit kunnen blijven leveren.”

Atlas wordt een modern gebouw met een duurzaamheidslabel BREEAM Excellent. Tussen het gebouw Atlas en de Schie komt een 9 meter brede groen ingerichte boulevard met het stationsgebied en het centrum van Schiedam. Door het open karakter van Atlas wordt hiermee voor passanten een showroom gecreëerd voor wat er zich binnen in Atlas afspeelt.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Boers & Co verzekerd van hoge luchtkwaliteit en betrouwbaar proces

19-06 Na de installatie van de eerste olienevelseparator in 2015 heeft Boers & Co samen…

Uncategorized

Expertise Centrum Precisietechniek werkt aan groei instroom

31-05 In de RDM kantine in Rotterdam is onlangs de oprichting van het Expertise Centrum…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV