Compacte buislaser met hoge productiviteit

0

Bystronic onthult op de Blechexpo premières op het gebied van lasersnijden, buigen, automatisering en software. Daaronder de ByTube 130, de nieuwste toevoeging aan het programma van buislasers.

De ByTube 130 heeft een hoge productiviteit door de snelle belading en ontlading. Deze buislaser is compact en de configuratie kan worden aangepast aan de productiebehoeften en de ideale materiaalstroom bij de gebruiker. Desondanks heeft deze buislaser een breed toepassingsgebied voor diameters van 10 tot 130 mm. De intuïtieve ByVision Tube besturing is eenvoudig te bedienen. Met deze nieuwe gebruikersinterface combineert Bystronic alle functies met betrekking tot het lasersnijden van buizen op een enkel touchscreen. Zelfs beginnende gebruikers zonder uitgebreide ervaring kunnen meteen beginnen met produceren met de ByTube 130. Snijopdrachten kunnen snel worden opgezet. ByVision Tube heeft dezelfde look en feel als de ByVision besturing die Bystronic gebruikt op als zijn snij- en buigsystemen.

Intelligente functies
Bystronic presenteert zich in Stuttgart weer als een servicepartner met betrouwbare technologie, die de behoeften van plaatbewerkers begrijpt. De Zwitserse machinebouwer biedt krachtige snijtechnologie met state-of-the-art functionaliteiten om bewerkingskwaliteit van wereldklasse te bereiken tegen minimale kosten per onderdeel. Gebruikers kunnen hun productiviteit verhogen dankzij geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor laden en lossen, gecombineerd met geïntegreerde magazijnsystemen. Met intelligente functies kunnen buigsystemen perfect aangepast worden aan de andere (productie)processen. Een proces overstijgende softwareomgeving realiseert een transparante materiaal- en gegevensstroom. “Wij creëren hiervoor de voorwaarden met digitale netwerken en de nieuwste generatie machinesystemen. Onze slimme diensten en uitgebreide klantenservice vormen de ruggengraat van uw productie. Nieuwe vormen van dienstverlening, premium reserveonderdelen en gecertificeerde technici verhogen uw efficiëntie en proceskwaliteit.‘

Bystronic, hal 1, stand 1711