Demoweek-exposanten op TechniShow geven drone weg

0

Ook dit jaar slaan de Demoweek bedrijven uit Veenendaal en Ede de handen ineen. Zij organiseren tijdens de TechniShow een rondje langs hun stands om de bezoekers te informeren over de voordelen van ketensamenwerking in de maakindustrie. Geïnteresseerden maken kans op het winnen van een Drone.

Bemet International, Bendertechniek, Cellro, DMG Mori Benelux, Dymato, Heidenhain Nederland en Mitutoyo Benelux zullen de bezoekers informeren over automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden. Kortom: Smart manufacturing.

Kennis opdoen op micro-niveau
Groot voordeel voor de bezoekers van deze samenwerking tijdens de TechniShow is dat de bedrijven zich op een nog kortere afstand van elkaar bevinden, namelijk in hal 11 en 12 van de Jaarbeurs in Utrecht. In hal 11 bevinden zich Bemet en Cellro waarbij automatisering het hoofdthema is. In dezelfde hal staan Heidenhain en Mitutoyo waar bezoekers terecht kunnen voor informatie over besturings- en meettechniek. Een hal verder, in hal 12, staan de machineleveranciers Bendertechniek, DMG Mori Benelux en Dymato.

Win een drone met tweet en scan
Om het thema van deze samenwerking extra draagkracht te geven, kunnen bezoekers meedoen aan een competitie waarbij ze een drone kunnen winnen. De drone staat synoniem voor overzicht van bovenaf. Overzicht creëert inzicht en de mogelijkheid om efficiënter te produceren en dat is precies wat de Demoweek-bedrijven uit willen dragen. Inzicht krijgen in hoe een productieproces beter kan verlopen door ketensamenwerking.

Om deze drone te winnen kunnen bezoekers op iedere stand van de Demoweek bedrijven een ‘selfie’ maken op de daartoe duidelijk aangewezen plek, de Demoweek Twitter volgen en de foto’s met vermelding van #demoweekdrone ‘tweeten’. Bezoekers die geen Twitteraccount hebben, kunnen bij iedere stand hun badge scannen.

Ga voor meer informatie en de spelregels van deze actie naar de website van de Demoweek.