Dormac CNC Solutions vertegenwoordigt Gurutzpe

Dormac CNC Solutions is sinds 1 juni de officiële vertegenwoordiger van Gurutzpe.

Als een van de marktleiders binnen de Europese industrie van heavy duty horizontale CNC-draaibanken, biedt Gurutzpe ongekende precisie met zijn horizontale vlak- en schuinbed-draaibanken, maar ook hydrostatische en turn-mill CNC-machines.

Deze strategische samenwerking versterkt de positie van Dormac als een servicegerichte partner die geavanceerde en veelzijdige oplossingen biedt aan de maakindustrie.

Uitbreiding van productportfolio

Joost Verschure, directeur van Dormac CNC Solutions, licht toe: “Wij zijn zeer verheugd Gurutzpe te kunnen verwelkomen in ons productportfolio. Deze fabrikant, gevestigd in Baskenland in het noorden van Spanje, staat bekend om zijn innovatieve CNC-draaibanken die uitblinken in precisie en veelzijdigheid. Deze samenwerking stelt ons in staat een breder scala aan hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten in sectoren als de luchtvaart, olie en gas, en spoorwegen. Met de vertegenwoordiging van DN Solutions, Nicolás Correa, Bost Machine Tools en nu Gurutzpe erbij, hebben we een volledige range hoogwaardige CNC-machines waarmee we de Nederlandse maakindustrie in zijn geheel kunnen bedienen.”

Innovatieve technologie en betrouwbare prestaties

Gurutzpe heeft een lange geschiedenis van het leveren van geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties. Als een van de marktleiders binnen de Europese industrie van heavy duty horizontale CNC-draaibanken, biedt de Spaanse fabrikant ongekende precisie met zijn horizontale vlak- en schuinbed-draaibanken, maar ook hydrostatische en turn-mill CNC-machines.

Maatwerkoplossingen

Naast een complete range standaardmachines biedt Gurutzpe ook maatwerkoplossingen aan. Zo kan men functies zoals slijpen, frezen, boren, polijsten en meten van producten aan de CNC-machine toevoegen. Op deze manier kan de gebruiker zich richten op specifieke operationele behoeften en krijgt hij nog meer mogelijkheden om zich te onderscheiden in zijn productieproces ten opzichte van de concurrenten.

Verbeterde productiviteit en efficiëntie

Verschure vervolgt: “Door de toevoeging van Gurutzpe aan ons aanbod, kunnen wij onze klanten voorzien van machines die hun specialisatie verhogen en hun operationele efficiëntie verbeteren. Dit past perfect binnen onze filosofie om totaaloplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Wij geloven sterk in de meerwaarde die Gurutzpe biedt en zijn ervan overtuigd dat dit een significante impact zal hebben op het succes van onze klanten.”

Ervaring en Expertise

Dormac CNC Solutions heeft een rijke geschiedenis en expertise in de verkoop en ondersteuning van grote machines, geschikt voor de productie van grote draaistukken en lange assen. Producten zoals hydraulische cilinders, schroefassen, roerkoningen, molenassen, zuigers, lieren, trommels, walsen, pompassen, extruderassen, turbineassen, zuigerstangen, trekstangen en lange scheepsassen zijn slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide gamma van de grootverspaners. De knowhow is mede tot stand gekomen door de jarenlange verkoop en support van grote vlakbed draaibanken van onder andere het merk Est Ticino uit Italië. Met de vertegenwoordiging van Gurutzpe voor de Nederlandse markt is Dormac opnieuw de sparringpartner voor producenten die grote, lange, dikke of dunne assen vervaardigen.

Klanttevredenheid en after-sales support

Dormac CNC Solutions staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en after-sales support. Met deze nieuwe samenwerking hebben zij toegang tot de uitgebreide diensten van Gurutzpe, waaronder onderhoud, reserveonderdelen, training en retrofitting. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen rekenen op topkwaliteit machines en de benodigde ondersteuning om hun investeringen optimaal te benutten.

Toekomstige Ambities

Verschure besluit: “Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat Dormac en Gurutzpe  samen een geweldige combinatie van expertise en innovatie bieden. Wij kijken ernaar uit om deze nieuwe fase binnen onze firma in te gaan en de productiemogelijkheden van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

DN Solutions Europe opent nieuw R&D Center

05-12 Qua digitalisering wordt onder andere ingezet op digital twin om de insteltijd van machines…

Verspanen

DN Solutions met 20 machines op EMO

27-07 De machines die in de categorie flexibele automatisering worden onthuld, zijn de vruchten van…

Verspanen

Doosan Machine Tools wordt DN Solutions

01-06 De nieuwe naam DN Solutions, die vanaf 2 juni 2022 in gebruik wordt genomen…

Verspanen

De Verspaningstafel: “Corona geeft machine-ontwikkeling boost”

07-04 Machinebouwers hebben het afgelopen jaar niet op de rem getrapt als het op machine-ontwikkelingen…

Verspanen

‘Say Hi to High End Machining’ bij Dormac

05-02 Dormac CNC Solutions laat tijdens de TechniShow aan de hand van live-demonstraties op high-en…

Verspanen

Dormac toont verbreding tijdens Open Huis

21-10 Dormac CNC Solutions heeft het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in haar organisatie om aan…

Verspanen

Dymato-merken present op EMO

31-08 De merken van Dymato zijn weer sterk vertegenwoordigd op de EMO, met een grote…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV