Dormer Pramet gaat voor maximale productiviteit

0

Dormer Pramet stelt op haar EMO-stand verscheidene metaalbewerkingsgereedschappen per ISO-materiaalgroep tentoon, waarbij de focus ligt op algemene machinebouw, de spoorwegindustrie en zware verspaning.

Bezoekers krijgen onder meer verschillende producten te zien die in de spoorwegindustrie gebruikt worden, waaronder een grote 600 mm frees voor het dynamisch frezen van rails, alsook gereedschappen voor het bewerken van borgplaten, wissels en spoorwielen. Tevens worden ook gereedschappen gepresenteerd voor zware draaibewerkingen, frezen, draadsnijden en andere specifieke metallurgische toepassingen, zoals scarfing en diverse pijpeindbewerkingen. Daarnaast worden ook de Dormer Pramet ‘Force’ boren, Sharkline materiaal specifieke tappen en hoge voedingsfrezen gepresenteerd, als onderdeel van het omvangrijke programma voor de verspanende industrie.

Technische specialisten
Technische specialisten, zowel Duitstalige als Nederlandstalige, zijn aanwezig voor advies en ondersteuning bij alle verspanende uitdagingen. Tijdens de EMO vindt ook een live Q&A op Twitter met een medewerker van Dormer Pramet plaats. Elke Aurand, General Manager van Dormer Pramet Duitsland, zegt: “Als Dormer Pramet vieren we misschien pas onze vijfde verjaardag, maar we brengen meer dan 150 jaar aan kennis en ervaring over volmateriaal- en wisselplaatgereedschappen samen. Dormer Pramet heeft al heel wat jaren ervaring om zowel eindklanten met toepassingsspecifieke vragen, als distributeurs op zoek naar het juiste gereedschap voor hun klant van dienst te zijn. Deze ondersteuning kan zeer waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar maximale productiviteit. De EMO biedt bezoekers dan ook een uitstekende kans om op een centrale locatie van al deze knowhow gebruik te maken.

Dormer Pramet, hal 3, stand I41