Drie Limburgse metaalbedrijven in de race voor OOM Award

De metaalbedrijven Wilwy uit Sittard, Vullings Metaalbewerking uit Horst en P2 Techniek uit Linne zijn genomineerd voor de OOM Award Limburg 2023.

Het team van Wilwy

De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Limburg op 28 september. 

Wilwy

Wilwy maakt de meest uiteenlopende metaalproducten én kunstwerken. Dat kan niet zonder goed opgeleide vakmensen, zegt directeur Matthijs Bijpost. “Als we geen goed personeel hebben, is er geen bestaansrecht voor ons bedrijf. We willen goede producten maken, zodat klanten blij van ons worden en blijven. Dat kan alleen met vakmensen. Daarom is opleiden essentieel.”

Vullings Metaalbewerking

Praktijkopleider Geert Custers werkt bij Vullings Metaalbewerking onder meer met BBL-studenten, stagiaires van diverse opleidingscentra en jonge talenten die aan het echte werk kunnen ruiken met een baantje op zaterdag. “Daarnaast stimuleren we elke vaste medewerker om een leven lang te leren. Zo blijf je altijd bij met de nieuwste ontwikkelingen. Iedereen maakt hier elk jaar stappen en dat is geweldig om te zien.”

P2 Techniek

“Met opleiden willen we elke medewerker in zijn of haar kracht zetten”, zegt mede-eigenaar Nicole Poels van P2 Techniek. “Daarmee geven we ze de bagage om door te groeien. Dat levert zeer gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten op. En iedereen stimuleert elkaar weer om door te leren. Dat maakt dat we een ontzettend mooi team hebben waar ik enorm trots op ben.”

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Personeel en Opleiding

‘Opleiden is letterlijk de toekomst van je bedrijf’

29-08 De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio.…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema