Drie nieuwe soorten CoroDrill 870

0
37

Sandvik Coromant introduceert drie nieuwe soorten voor haar CoroDrill 870 boor met verwisselbare punt. De GC4344, GC3334 en GC2334 zijn ontwikkeld om verbetering van de standtijd en beter voorspelbare slijtagepatronen te bieden, terwijl de hoge penetratiewaarden en productiviteit gehandhaafd blijven.

De nieuwe GC4344, GC3334 en GC2334 soorten voor CoroDrill 870 worden geproduceerd met Zertivo, een PVD (Physical Vapor Deposition) productietechnologie. Zertivo technologie versterkt de voordelen van de soorten, terwijl de eigenschappen van haar voorlopers behouden blijven, en brengt ook verbeteringen aan ten aanzien van snijkantzekerheid, uitbrekingsbestendigheid en algehele slijtvastheid.

De nieuwste soorten zijn veelzijdig en beslaan toepassingen in de meeste ISO materialen, hoewel ze zijn geoptimaliseerd voor ISO P (staal), ISO M (roestvaststaal) en ISO K (gietijzer). Alle soorten zijn voorzien van een PVD-coating met Zertivo en ontworpen voor het leveren van specifieke verbeteringen gerelateerd aan gangbare slijtageproblemen bij het boren. Ontworpen voor het gemiddeld gattolerantiegebied van H9–H10, bespaart de CoroDrill 870 boor met verwisselbare punt tijd en reduceert deze de kosten per gat. De boren kunnen zo worden aangepast (Tailor Made) dat toepassingen optimaal worden ondersteund door selectie van diameter, lengte, stap- of aanschuinmogelijkheden. CoroDrill 870 van Sandvik Coromant is leverbaar in een diameterbereik van 10 tot 33 mm (0.394 tot 1.299 inch) en een dieptecapaciteit van 3×D tot×D.