Ermak met twee kantpersen en snelle fiberlaser op TechniShow

0

Ermak, de fabrikant van plaatbewerkingsmachines die in de Benelux wordt vertegenwoordigd door Landré, zal tijdens de TechniShow twee kantpersen en de snelle servo-aangedreven Fibermak Momentum Gen-3 GForce demonstreren.

Met hoge snij- en verplaatsingssnelheden van 2,5 G behoort de GForce fiberlaser van Ermak tot de snelste fiberlasers op de markt. Deze machine is voorzien van een 4 kW IPG diodelaser en heeft een werktafel van 3.000 x 1.500 mm. De Fibermak GForce is gebouwd op een zeer stijve frameconstructie, met inzet van precisie-onderdelen voor een lange levensduur.

Kantpersen
Op kantgebied demonstreert Landré de twee meest actuele modellen. De Ermak SpeedBend 3100-175 kantpers combineert een hoge snelheid met een hoge capaciteit en kwaliteit. De hoge bewegingssnelheid van de ram zorgt er in combinatie met de extreem snelle achteraanslag voor dat de SpeedBend tot wel twee keer sneller is dan andere kantpersen. De Nederlandstalige Delem touch screen besturing kan direct 3D DXF files importeren of offline worden geprogrammeerd.

Ermaksan-Speedbend-2018
Ermak is op de TechniShow present met een snelle fiberlaser en twee kantpersen.

De SpeedBend is standaard zeer compleet uitgerust met onder meer CNC bombering en een ruime keuze aan gereedschapsystemen, veiligheidssystemen en oplegarmen alsmede de beschikbaarheid van een plaatvolgsysteem en hoekmeetsysteem.

De Ermak Powerbend Falcon 1270-40 Seat is een 4-assige kantbank met 1270 mm buiglengte en 40 ton buigkracht. Hij combineert hoge snelheden met een hoge capaciteit. De productiviteitswinst wordt gehaald uit de hoge ijlgang-, retour- en buigsnelheden. De Powerbend Falcon serie is ontwikkeld om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Deze kantpers is uitgerust met een Delem 58T besturing en Wila mechanische bovenklemming.

Ermaksan (Landré), hal 7, stand D128