EuroBLECH 2024 al voor 80% volgeboekt

Vijftien maanden voor de opening van de EuroBLECH 2024 is 80 procent van de beschikbare standruimte in de negen beurshallen in Hannover al gereserveerd.

De Euroblech is het belangrijkste internationale evenement voor de plaatbewerkingsindustrie en wordt eens in de twee jaar gehouden in Hannover.

Dat nu al 80 procent is volgeboekt is te danken aan het aantal herboekingen. Deze hebben ondanks de gemengde prognoses voor de plaatberkingsindustrie volgens tentoonstellingsdirecteur Evelyn Warwick nieuwe hoogten breikt. “De pre-boekingen zijn aanzienlijk toegenomen en de show staat nu open voor nieuwe exposantenboekingen.”

Belangrijkste internationale event

De EuroBLECH is het belangrijkste internationale evenement voor de plaatbewerkingsindustrie en wordt eens in de twee jaar gehouden in Hannover. De vorige editie in 2022 telde 1.300 exposanten uit 39 landen op een netto tentoonstellingsruimte van 86.136 vierkante meter. De 27e editie is van 22 tot en met 25 oktober 2024.

Uitdagende vooruitzichten

De beurs biedt een marktplaats voor technische leveranciers die hun nieuwste technologische ontwikkelingen op de markt willen brengen voor een wereldwijd publiek van experts uit de industrie en belanghebbenden. “De economische vooruitzichten voor bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie zijn uitdagend, maar veelbelovend”, zegt Evelyn Warwick, tentoonstellingsdirecteur van EuroBLECH, namens beursorganisator RX. “De beste optie om succes in de toekomst te garanderen is jezelf met je technologie en expertise in de voorhoede van de plaatbewerkingssector te plaatsen.”

Warwick vervolgt: “Daarnaast kijken plaatwerkproducenten naar vindingrijkere manieren om fluctuerende prijzen voor energie en grondstoffen, snel veranderende consumentenmarkten en strengere overheidsvoorschriften aan te pakken om de CO2-footprint van de industrie te verkleinen. Voor technologieleveranciers die innovatieve tools, apparatuur, software en oplossingen aanbieden, betekent dit een aanzienlijke kans. Deelname aan de EuroBLECH 2024 zal hen helpen om te profiteren van de huidige en toekomstige vraag.”

Beursprofiel

De voorlopige line-up van exposanten bestaat uit toonaangevende internationale merken en veelbelovende start-ups uit 32 landen. 15 technologiesectoren verspreid over negen beurshallen bestrijken de hele toeleveringsketen bij de productie van plaatwerkprototypes, industriële componenten en consumentenonderdelen. Dit omvat machines, gereedschappen en IT-oplossingen voor snijden, ponsen en vormen, verbinden, lassen en bevestigen, oppervlaktebehandeling en afwerking, procescontrole en kwaliteitsborging, machine-elementen en componenten, CAD/CAM/CIM-systemen, magazijn- en fabrieksapparatuur, materiaalrecycling en andere oplossingen met betrekking tot de verwerking van metalen platen, buizen, profielen, kunststofhybriden en andere structuren.

Exposanteninformatie

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de EuroBLECH 2024 kunnen de nieuwe exposantenbrochure aanvragen of alle relevante informatie online vinden.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema