Euroblech in online wedstrijd op zoek naar uitblinkers in plaat

0

Deelnemers aan en bezoekers van de komende Euroblech kunnen net als de vorige keer in 2014 meedoen aan een online wedstrijd. Zes organisaties of personen in de plaatbewerkende sector zullen worden bekroond voor hun beste toepassing, innovatie, vakmanschap of bijzondere prestaties in zes categorieën.

Inhakend op het hoofdthema van de Euroblech ‘De nieuwe generatie van plaatbewerking’ stellen de zes wedstrijdcategorieën recente ontwikkelingen en trends in de plaatbewerking centraal. De eerste categorie ‘Factory of the Future’ zal organisaties of personen belonen voor hun slimme implementatie van smart manufacturing methoden. De tweede categorie ‘Women and Innovations’ focust op bijzondere projecten en prestaties die zijn geïnitieerd door vrouwen in de plaatbewerking. De beste universitaire projecten in wetenschap en engineering die betrekking hebben op plaatwerk kunnen meedoen in de categorie ‘Academic Excellence’. De categorie ‘Original Design’ staat open voor bedrijven die ongewone producten maken uit plaatmateriaal. Tot slot is ‘The Young Generation’ op zoek naar bijzondere prestaties van junior medewerkers en jonge uitvinders en zal ‘Clean Technology’ milieuvriendelijke oplossingen en duurzame productiemethoden belonen.

De zes winnaars worden bekend gemaakt op een feestelijke bijeenkomst tijdens de Euroblech, de internationale vakbeurs voor plaatbewerking, die wordt gehouden van 25-29 oktober in Hannover. Uitgebreide informatie over de wedstrijd en de voorwaarden voor deelname staan op www.euroblech.com/english/competition.

Inschrijven kan tot 31 augustus. Een dag later komen alle inzendingen op de Euroblech-website te staan, en kan iedereen zijn stem uitbrengen.