Fabrikanten Belttech op Euroblech

0

Belttech, dat vorig jaar de activiteiten van Rijva heeft overgenomen, is de gehele week aanwezig op de Euroblech in Hannover om daar Nederlandse en Belgische klanten te ontvangen op de stands van de door Belttech vertegenwoordigde fabrikanten. Belangrijke namen zijn daarbij Sangiacomo, Dimeco, Stenhøj, IMV, Soprem, Raziol en Herrblitz.

Sangiacomo en Dimeco tonen in Hannover machines en toebehoren die voor de coil- en plaatbewerkingsindustrie interessant zijn. Sangiacomo zal een 100 tons portaalpers met NC-besturing en een 80 tons C-frame pers opstellen. Dimeco pakt flink uit op twee stands, op stand K156 zal een lasersnijinstallatie staan waarbij het materiaal vanaf coil wordt toegevoerd, daarnaast een rolvormlijn en een aanvoerlijn met een 15 tons haspel en 21 rollen bandrichtmachine. Op de tweede stand, J184, toont Dimeco het Rotobloc gereedschap- en coilwissel programma.

Alle genoemde fabrikanten zijn te vinden in hal 27, de hal voor machines en toebehoren voor spaanloze bewerkingen zoals stansen en lasersnijden al dan niet vanaf coil. Dankzij jarenlange ervaring en samenwerking met deze fabrikanten kan Belttech klanten adviseren en begeleiden bij een uitbreiding of wijziging van hun productieafdeling. Dat kan een excenterpers voor handinlegwerk zijn, maar ook een portaalpers met coil aanvoerlijn, een lasersnijmachine of een profileerlijn compleet met stapel- en verpakkingsinstallatie.

Dimeco, hal 27, stand K156
Sangiacomo, hal 27, stand E135