Geka kiest Tuwi als exclusieve partner in Nederland

12

De Spaanse machinefabrikant Geka heeft met onmiddellijke ingang Tuwi gekozen als exclusieve partner in Nederland. Geka is marktleider in pons- en ponsknipmachines.

Tuwi had al de CNC-machines van Geka in het leveringsprogramma, daar komen nu de conventionele machines bij. Tuwi-directeur Marco Mans is hier blij mee: “Deze machines vormen een prachtige aanvulling op ons programma. Geka is marktleider en heeft hier al veel machines in het veld staan. Dat ze ons nu hebben gekozen als partner, is goed voor onze sales, maar ook voor onze service-afdeling.”

Presentatie op open huis
Tuwi bestaat dit jaar 40 jaar en viert dat op 4 en 5 oktober onder meer met een open huis. Hier zal Geka groots gepresenteerd worden. Het leveringsprogramma van Geka bestaat uit enkelwerkende ponsmachines tot compleet CNC gestuurde productielijnen voor het automatisch bewerken van materiaal. Geka machines kenmerken zich door een solide en stabiele bouwwijze, resulterend in een lange standtijd van de gereedschappen en korte in- en omsteltijden.

Facebook Comments