Haan Industrial Group neemt RevisieBedrijf Zuyd over

Haan Industrial Group neemt RevisieBedrijf Zuyd uit Maastricht over. Haan, dat door deze overname groeit tot meer dan 100 medewerkers, vergroot zo zijn expertise op het gebied van totaal onderhoud en revisie en verstevigt zijn marktpositie in de Euregio.

Mart Braun (Haan Industrial Group) en Rob Albertz (Revisiebedrijf Zuyd).

RevisieBedrijf Zuyd is gespecialiseerd in de (totaal)revisie van productiemachines en het onderhoud van complete machineparken. Naast een revisie- en onderhoudsafdeling heeft RevisieBedrijf Zuyd ook een afdeling engineering en fabricage, waar hoogwaardige machineonderdelen worden ontworpen en gemaakt.

‘In goede handen’

Rob Albertz, de huidige eigenaar en directeur van RevisieBedrijf Zuyd, verhuist mee en gaat zich bezig houden met de verdere professionalisering en uitbouw van het totaal onderhoud en de revisiewerkzaamheden. Albertz: “Ik ben blij dat met de overname de toekomst van RevisieBedrijf Zuyd en haar medewerkers is veiliggesteld en in goede handen is bij Haan Industrial Group. Ik ben ook verheugd het bedrijf ‘warm’ te kunnen overdragen en komende tijd samen met Haan de activiteiten op het gebied van onderhoud en revisie verder te laten groeien en professionaliseren.”

‘Klanten nog beter bedienen’

Mart Braun, directeur van Haan Industrial Group: “Met deze  overname krijgt vooral onze divisie Industrial Maintenance een stevige groei- en kwaliteitsimpuls, waardoor we onze klanten in de industrie nog beter kunnen bedienen op het gebied van machinebouw, onderhoud, reparaties, revisies en technische ondersteuning. De overname past perfect binnen de groeistrategie van het bedrijf.”

 

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?