Heku Tools gecertificeerd servicepartner Allmatic

0

Allmatic-Jacob Spannsysteme heeft de status van Heku Tools in Kaatsheuvel als gecertificeerd servicepartner verlengd. Een en ander is bekrachtigd met een vernieuwd certificaat.

Heku Tools, specialist op het gebied van verspaning en spantechniek, is al sinds 1 januari 2015 gecertificeerd servicepartner voor Nederland van Allmatic. Verlenging van deze status is geen vanzelfsprekendheid. Hiervoor moet Heku Tools deelnemen aan alle scholingen van Allmatic en beschikken over alle voorgeschreven testapparatuur. Op die manier voldoet het bedrijf aan de voorgeschreven kwaliteitseisen om Allmatic opspansystemen te onderhouden en/of te repareren.

Voor gebruikers van deze opspansystemen betekent dit concreet dat reparatie en onderhoud geschiedt volgens fabrieksnormen en dat er volledige fabrieksgarantie geldt op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. “Ook is er sprake van korte communicatielijnen doordat de gebruiker direct contact heeft met de partij die de reparatie- of onderhoudsopdrachten uitvoert”, aldus Jan Herweijer van Heku Tools. “Reparatie of onderhoud gaan ook sneller omdat dit in Nederland plaatsvindt. Uiteraard betekent dit ook dat Heku Tools in Nederland het beste adres is voor advies en verkoop van het gehele leveringsprogramma Allmatic-Jacob opspansystemen.”