Hexagon lanceert nieuwe versie meetsoftware

0

Hexagon Manufacturing Intelligence heeft PC-DMIS 2019 R1 uitgebracht, de nieuwste versie meetsoftware. Dit is de eerste van de twee grote releases die gepland staan voor 2019. De bijbehorende servicepack-updates bieden maximale betrouwbaarheid van het platform.

PC-DMIS 2019 R1 introduceert de nieuwe GD&T Selection en de Capture-tool waarmee de gebruiker tijd en moeite bespaart en waarmee het aantal invoerfouten wordt verminderd door GD&T-data automatisch over te dragen van 2D-‘blauwdrukken’ naar de PC-DMIS-meetroutine. Dit wordt bereikt met behulp van optische tekenherkenningstechnologie (Optical Character Recognition; OCR) en is een innovatie op het gebied van metrologiesoftware. De nieuwe PC-DMIS Protect-module is een oplossing voor klanten met strikte procescontroles en auditnormen, omdat Protect klanten de mogelijkheid biedt om toegang tot meetroutines te controleren en wijzigingen te volgen (beschikbaar als betaalde optie). Alleen gebruikers met toestemming kunnen beschermde routines bewerken en het bedrijf kan alle wijzigingen bijhouden en controleren.

De nieuwe Universal Updater is een eenvoudige, intuïtieve tool waarmee gebruikers de software-updates voor alle Hexagon Manufacturing Intelligence-software kunnen beheren, meer informatie kunnen vinden over aanvullende producten, het laatste nieuws over Hexagon kunnen bekijken en toegang kunnen krijgen tot de platformen van de Hexagon-gemeenschap.

Hexagon, standnr B01