Hoffmann Group drievoudig onderscheiden

0

De Hoffmann Group heeft de felbegeerde German Design Award gewonnen – dit jaar zelfs in drievoud. Als winnaar in de categorie ‘Workshop and Tools’ werden het modulaire indelingssysteem Garant EasyFix, de Garant momentsleutel met digitaal display alsmede de Garant elektronische momentsleutel met digitale schaalmeetklok bekroond.

Alle drie producten overtuigden de jury dankzij hun doordachte, functionele en esthetische design. De wedstrijd telde meer dan 4.000 deelnemers uit 50 landen, met producten en projecten op het gebied van product- en communicatiedesign.

EasyFix-indelingsysteem
Het modulaire EasyFix-indelingsysteem is individueel aan te passen. De haken en houders kunnen snel en zonder gereedschap aan de geperforeerde wanden, ladders en werkbladen van Garant worden bevestigd. Dit maakt het systeem flexibel. Alle componenten zijn precies op elkaar afgestemd, zodat bij het indelen maximaal comfort en optische duidelijkheid kan worden bereikt.

Mechanische momentsleutel met digitaal display
De jury van de German Design Award bleek vooral onder de indruk van de technische uitvoering en de hoge variabiliteit. De mechanische momentsleutel met digitaal display Garant 65 6650 verbindt intuïtieve bediening en een authentieke moderne vormgeving met maximale kwaliteit en gebruiksgemak. De sleutel heeft een heldere verdeling tussen functiezones, greep en display. De instelling van het aanhaalmoment geschiedt handmatig via een instelwiel; de waarde wordt digitaal op de display weergegeven. Het resultaat: foutloos aflezen en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Elektronische momentsleutel met digitale schaalmeetklok
De elektronische momentsleutel met digitale schaalmeetklok Garant 65 5550 biedt een perfecte symbiose van moderne techniek en design. De sleutel toont de actuele waarde op een schaalmeetklok als digitaal cijfer en slaat de laatste piekwaarde op tot aan de volgende reset. Voor het overschrijden van de maximale waarde waarschuwt een akoestisch signaal – dat biedt extra veiligheid. De ergonomische handgreep, de omschakelbare ratel met uitwerper, de éénknops-bediening en het grote display maken deze momentsleutel tot een  meesterstuk.

www.hoffmann-group.com