Hoffmann Group ontvangt Bosch Global Supplier Award

0

De Hoffmann Group is onderscheiden met de Bosch Global Supplier Award. Met deze prijs eert Bosch om de twee jaar geselecteerde leveranciers voor hun uitmuntende prestaties. De Hoffmann Group ontvangt de prijs in de categorie ‘Indirecte inkoop’. In totaal heeft Bosch 44 leveranciers uit elf landen met een prijs bekroond.

De technologie- en dienstverleningsonderneming eert daarmee al voor de 15e keer bovengemiddelde prestaties bij de productie en levering van producten of diensten – in het bijzonder op het gebied van kwaliteit, kosten, innovaties en logistiek. Bosch kende de onderscheidingen toe aan rond 100 vertegenwoordigers uit de toeleveringsindustrie. Het motto van de prijstoekenning was dit jaar ‘Partners in Succes’.

Bevestiging
Dr. Robert Blackburn, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van de Hoffmann SE, legt uit: „Alles wat wij doen is erop gericht dat onze klanten de beste resultaten behalen. Dat zit in het DNA van Hoffmann. De Bosch Global Supplier Award is een bevestiging van onze basiswaarden. We zijn erg blij met deze bijzondere onderscheiding.“

“Onze jarenlange, wereldwijde samenwerking met Bosch wordt gekenmerkt door vertrouwen”, aldus Martin Reichenecker, lid van de directie van de Hoffmann SE en verantwoordelijk voor verkoop en marketing. “Van het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten tot aan de kwaliteit van onze adviseurs.”

Dr. Volkmar Denner, voorzitter van de Bosch-directie zegt: “In de wereld van netwerken worden partnerschappen steeds belangrijker. Hiërarchische waardeketens worden waarde-netwerken. Met onze open platformtechnologieën kunnen we de kansen van de digitalisering in onze partnernetwerken optimaal benutten, bijvoorbeeld voor de gegevensuitwisseling bij Industrie 4.0 en het Production Performance Management Protocol.”

Partners
De toeleveranciers zijn voor Bosch al lang geen onderdelenleveranciers meer. Ze zijn tegelijkertijd ontwikkelings- en innovatiepartners, die wezenlijk bijdragen aan de concurrentiepositie van Bosch. Actueel bedraagt het inkoop- en logistiekvolume van de Bosch-Group rond 60 procent van de totale omzet. Er worden vooral elektronische en mechanische componenten ingekocht. Tot het inkoopspectrum behoren bovendien ook handelswaren, software, services, kapitaalgoederen en apparatuur.

De Hoffmann Group doet ook in Nederland en België intensief zaken met Bosch.