Hoffmann Group presenteert catalogus 2018/2019

0

De nieuwe catalogus 2018/2019 van de Hoffmann Group is uiterst actueel en het assortiment telt meer dan 8000 innovaties. Het geactualiseerde naslagwerk voor onder andere de metaalverwerkende industrie omvat ruim 80.000 kwaliteitsgereedschappen, artikelen voor bedrijfsinrichting en producten voor persoonlijke bescherming (PBM).

Ook van het premium-merk GARANT zijn er weer talloze nieuwe producten bij gekomen. De catalogus 2018/2019 is verkrijgbaar in 18 talen en geldig sinds 1 augustus. Sindsdien zijn alle artikelen ook in de eShop van de Hoffmann Group beschikbaar.

PBM-assortiment uitgebouwd
“Vorig jaar hebben we met succes onze nieuwe PBM-catalogus op de markt gebracht. Dit jaar hebben we het PBM-assortiment verder uitgebouwd en ook in de drie andere catalogi is het aantal innovatieve artikelen weer flink gegroeid”, vertelt Henry Blom, algemeen directeur van Hoffmann Quality Tools. “Voor onze klanten wordt het selecteren van artikelen steeds moeilijker omdat de omvang van het assortiment in alle productgroepen stijgt. Daarom hebben we wat strenger voorgeselecteerd om de complexiteit voor onze klanten te verminderen en het nog gemakkelijker te maken het juiste gereedschap te kiezen.”

Vernieuwingen in productgroep Verspaning
Sinds deze maand zijn alle artikelen in de eShop van de Hoffmann Group beschikbaar. Het familiebedrijf heeft haar catalogus op alle gebieden herzien en rond 8.000 nieuwe posities van toonaangevende producenten alsmede van het premium-merk GARANT toegevoegd. Meer dan 60 procent van de vernieuwingen betreffen de productgroep Verspaning – de kerncompetentie van de Hoffmann Group. Tot de innovaties in de verspaning horen bijvoorbeeld de nieuwe high-performance gereedschappen uit de productfamilie GARANT Master, waaronder de GARANT MasterTap en de GARANT MasterTM voor schroefdraadbewerking. Meer innovaties zijn te vinden bij de machineklem GARANT Xpent, die nu leverbaar is met een middenbek voor het spannen van twee werkstukken.

Hand- en meetgereedschap
Ook de groep Hand- & Meetgereedschap telt aantrekkelijke nieuwe producten van GARANT maar ook van andere merken. Van GARANT is bijvoorbeeld een nieuwe productfamilie van digitale schuifmaten in het assortiment opgenomen. Bij de bedrijfsinrichting maken artikelen uit de nieuwe serie GARANT GridLine hun opwachting, waaronder zelfrijdende en elektrisch in hoogte verstelbare werkbanken.

Nieuw logistiek centrum
“Onze klanten weten dat ze in de Hoffmann-catalogus de meest innovatieve artikelen van meer dan 500 toonaangevende merken én het exclusieve merk GARANT kunnen vinden”, aldus Blom. “Als systeempartner is het belangrijk dat we de klanten maximaal bedienen en kunnen adviseren. Het is echter net zo belangrijk dat de goederen op tijd bij de klant worden afgeleverd. Daarom investeren wij nu in een nieuw logistiek centrum in Neurenberg. Want we willen voor onze klanten niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een betrouwbare en krachtige systeempartner zijn.”