Huisman Gassen geeft helder lasadvies op maat

0
7

Huisman is totaalleverancier van alle mogelijke industriële gassen in allerlei kwaliteiten en verpakkingsvormen, eigen cilinders, cilinderpakketten en tanks. Ook specifieke gassen als verpakkingsgassen voor voedingsmiddelen, gassen voor calorische controles en propaan- en butaangas behoren tot het assortiment. Tevens levert Huisman een breed scala koudemiddelen, ammoniak en bulkverpakkingen.

Vaak denken gebruikers van gas met de goedkoopste gasprijs per liter het beste af te zijn. De praktijk wijst echter anders uit. Enkele voordelen van Huisman Gassen: géén contract, géén factuurkosten, géén depotkosten, géén dubbele flessenhuur, overzichtelijke huurfacturen per kwartaal en een goede service in geval van calamiteit. Levering geschiedt 7 dagen per week, 24 uur per dag vanuit het eigen cilinderpark van Huisman in Tiel door heel Nederland. Europa behoort inmiddels ook tot de afzetmarkt.

Huisman Lastechniek
Huisman is er voor de lasser met een breed assortiment aan artikelen en machines, continu op voorraad. Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf heeft Huisman kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Dankzij vakkundige inspecties zijn klanten verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service. “Wij voeren controles en inspecties uit aan een groot assortiment apparatuur volgens de geldende NEN veiligheidsnormen.” Huisman Lastechniek is specialist in geavanceerde lasapparatuur van onder andere Miller, Migatronic en Esab. Binzel is leverancier van het complete pakket lastoortsen. Lastoevoegmaterialen zijn er Elga en Esab. Tevens voert Huisman het professionele plasmaprogramma van Hypertherm en de afzuigapparatuur van Plymovent. Daarnaast is er een breed producten- & dienstenpakket autogeen en propaan las- en snijapparatuur van Gloor en GCE. Ook biedt Huisman voor zowel apparatuur op basis van acetyleen-zuurstof als op basis van propaan-zuurstof een breed scala. Het gaat daarbij onder meer om merken als Gloor, Precioso, Rhöna en Kayser. Sievert levert soldeer- en andere verhittingsgereedschappen.

Tevens kan Huisman Lastechniek alles wat nodig is voor het schuren, slijpen, polijsten of borstelen van een project leveren. Hiervoor zijn er schuur- en slijpmiddelen in alle vormen en soorten van het merk Klingspor. Sinds kort is Huisman ook dealer van koeltechnische gereedschappen van het merk Yellow Jacket. En niet te vergeten lashelmen, automatisch of voorzien van het verse luchtsysteem, en overige persoonlijke beschermingsmiddelen van onder andere Weldas, waarmee lassers veilig en comfortabel kunnen werken.

Huisman Gassen, stand 273

(Visited 1 times, 1 visits today)