Inschrijving Borghardt Award geopend

0

Op de website van de Vereniging ION is de inschrijving geopend voor de ION Borghardt Award 2018. De thema’s waar dit jaar de aandacht op wordt gelegd zijn duurzaamheid, ketenoptimalisatie en innovatief bij markintroductie.

Hoewel de aandacht vooral op deze drie onderwerpen wordt gelegd, benadrukt Vereniging ION dat elke inzending met als uitgangspunt oppervlaktetechniek, een potentiële kanshebber is. Een aantal steekwoorden als hulpmiddel daarbij zijn: people, planet, profit; ketenoptimalisatie; nieuw in de markt; maatschappelijk verantwoord ondernemen; innovatief; energiebesparing; ontzorgen van de klant; marktpotentie; arbeidshygiëne/veiligheid; marktbelang, duidelijkheid en begrijpbaarheid. Naast bedrijven worden ook studenten nadrukkelijk uitgenodigd hun innovatieve idee in te zenden.
Stichting Borghardt Fonds organiseert iedere 2 jaar een innovatie award waarbij Vereniging ION de uitvoering verzorgt. De ION Borghardt Award, is voor de meest innovatieve ontwikkeling ten behoeve van de oppervlaktebehandelende industrie. Elke editie wordt door het stichtingsbestuur een jury benoemd, die raakvlakken heeft met de aandachtsvelden die voor de betreffende editie van de ION Borghardt Award worden gevraagd. Voor de award van 2018 staat de jury onder voorzitterschap van Arjan Mol, hoogleraar Corrosietechnologie en Elektrochemie aan de Faculteit Mechanical, Maritime and Materials Engineering (3mE) van de afdeling Materials Science and Engineering (MSE) van de TU Delft. Inschrijven voor de ION Borghardt Award kan tot en met vrijdag 7 september. De genomineerden zullen tijdens de Week van de Oppervlakte Technologie 2018 (13-15 november, ’s-Hertogenbosch) op een walk of fame geplaatst worden. Tijdens de openingsceremonie op 13 november zal de winnaar bekend worden gemaakt en de Award worden uitgereikt.

www.vereniging-ion.nl