Kemet Europe breidt fors uit

33

Kemet Europe in Bergen op Zoom, specialist in precisie oppervlaktebewerkingen, breidt uit met 850 vierkante meter. Het totale bedrijfsoppervlak wordt daarmee 1406 vierkante meter.

Deze forse uitbreiding is nodig, omdat Kemet in de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid. Vooral de huidige magazijnruimte en werkplekken van de technici worden erg krap. Met de ruimte die beschikbaar komt, wil Kemet ook haar demonstratie- en testruimten uitbreiden. Zo kan zij haar klanten nog beter van dienst zijn.

Begin oktober is gestart met het boren van de funderingspalen. De werkzaamheden van het totale project duren tot circa eind februari/begin maart 2019. Met deze extra faciliteiten wil Kemet haar groeiambities verwezenlijken en een belangrijke stap, voorwaarts in de toekomst, zetten. Als importeur en vertegenwoordiger van A-merken zoals Kemet, NSK, Diprofil, Gesswein, FinnSonic, Lapmaster, Macolaepp is Kemet Europe al meer dan 50 jaar een vertrouwde partij voor precisie oppervlaktebewerkingen. Het bedrijf neemt een toonaangevende positie in als het gaat om technisch polijsten, ultrasoon reinigen, vlak leppen en micro-smeren. In veel verschillende industrieën zoals matrijzenmakerijen, automotive, elektronica, petrochemie, algemene mechanica enzovoorts vindt Kemet haar klanten, van éénpersoonsbedrijven tot grote multinationals.