Kosten verlagen met fiberlasertechnologie

0

Het snijproces is een cruciaal onderdeel van het plaatbewerkingsproductieproces. Met inzet van fiberlasertechnologie kan hier een aanzienlijke kostenbesparing worden behaald. Machineleverancier Landré zal in samenwerking met Ermaksan, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, tijdens het seminar ‘Snijden met fiberlaser’ uitleggen hoe dat kan.

Tijdens dit seminar zullen de specialisten van Landré en Ermaksan, aan de hand van de ontwikkelingen van de lasertechnologie, laten zien wat de inzet van fiberlasertechnologie kan betekenen voor bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie. Daarnaast zal dieper worden ingegaan op hoe met het optimaliseren van het snijproces verschil kan worden gemaakt in zowel de snelheid als de kwaliteit van de productie.  Voor het seminar staat in de demoruimte van Landré de nieuwste Ermaksan Fibermak Momentum Gen-3 GForce opgesteld. Met hoge snijsnelheden en verplaatsingssnelheden van 2,5 G behoort deze fiberlaser tot de snelste fiberlasers op de markt.

Het seminar is op 14 juni van 13.00 – 16.00 uur bij Landré in Houten. Programma: Opening met toelichting; Ontwikkelingen op het gebied van lasertechnologie; Verschillen CO2 en fiberlaser; Laserprogramma Ermaksan; Uitleg en demo’s op de Ermaksan Fiberlaser. Deelname is gratis, opgave via info@landre.nl.