Lesjӧfors lanceert webshop voor veren

De Lesjӧfors Group heeft een online winkel gelanceerd die 24/7 toegang biedt tot het breedste assortiment standaard voorraadveren ter wereld – bediend vanuit zijn magazijn en distributiecentrum in Haaksbergen.

De nieuwe online winkel biedt toegang tot het breedste assortiment standaard voorraadveren ter wereld – bediend vanuit zijn magazijn en distributiecentrum in Haaksbergen.

Lesjöfors wil niet alleen de meest duurzame veer- en persfabrikant ter wereld zijn, maar heeft nu ook zijn zinnen gezet op het leiden van de online standaard voorraadsector. Henrik Furhoff, Lesjöfors VP en hoofdverantwoordelijke van het standaardassortiment range zegt: “In de loop der jaren hebben we met onze fusies en overnames en ons investeringsprogramma een wereldwijd netwerk van Lesjöfors productie-, verkoop- en distributielocaties opgebouwd, allemaal met de bedoeling om onze groeiambities op het gebied van productie en levering van kwaliteitsonderdelen op maat en standaardassortiment veren te bevorderen.

Deze gevestigde infrastructuur is nu perfect gepositioneerd om een klantgericht online aankoopplatform te kunnen bieden dat onmiddellijke koopkracht geeft aan de breedste productportfolio van veren ter wereld.”

Van doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een vervangingsveer voor een garagedeur tot MKB’ers en multinationals die op zoek zijn naar 10.000+ veren als onderdeel van een product, de nieuwe Lesjöfors webshop geeft naast elk product details over toleranties, belooft snelle verzending en uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Met het standaard voorraadmagazijn en logistieke operatie gecentreerd in Haaksbergen en een ’30 seconden, 30 minuten’ van bestelling tot verzending missie, kunnen kopers in heel Nederland kopen in slechts 30 seconden en weten dat hun product klaar is voor verzending in 30 minuten, met levering in slechts 24 uur.

De webshop is concurrerend geprijsd en biedt nog meer kostenbesparingen omdat hij fungeert als magazijn, waar de voorraad wordt opgeslagen en binnen enkele uren na bestelling beschikbaar is. Met duizenden configuraties heeft de geavanceerde gasveerconfigurator het antwoord op elke gasveeroplossing en met een klantaccountpagina die elke interactie bijhoudt, is opnieuw bestellen en beheren speciaal ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn.

Furhoff vervolgt: “We hebben lang naar dit moment toegewerkt. We hebben gewacht om het goed te doen, om ervoor te zorgen dat we een platform voor klantenservice en technische ondersteuning kunnen leveren dat overeenkomt met de kwaliteit die van onze producten wordt verwacht, zodat we echt kunnen zeggen dat onze standaard voorraadwebshop een gamechanger in de branche is. Daarom richten we ons nu op Nederland en gaan we daarna verder met onze campagne in de rest van Europa, Amerika en Azië.”

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV