Lumberg distributeur van Cnlinko

Lumberg Nederland is sinds 1 juni de officiële distributeur in de Benelux van Cnlinko. Dit Chinese bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high-performance industriële connectoren.

Het assortiment omvat robuuste voedings- en dataconnectoren, die geschikt zijn voor gebruik in ruwe omgevingen. Tot de kenmerken behoren een beschermingsgraad tot aan IP67 en een eenvoudige en snelle Push Pull vergrendeling.

Naast certificering voor verkoop in China middels de China Compulsory Certification (CCC), voldoen de producten aan de UL veiligheidseisen en hebben ze een CE-markering, zodat ze zonder noodzaak van aanvullende testen wereldwijd mogen worden gebruikt.

De connectoren van Cnlinko kunnen worden toegepast in een breed scala van uitdagende omgevingen, zoals bij in- en outdoor LED-schermen en -verlichting, professionele audiotoepassingen, verlichting van podia en de koppeling van bijvoorbeeld schakelkasten, buiten-IP-camera’s en transportbanden.

De vertegenwoordiging van Cnlinko betekent voor Lumberg Nederland een uitbreiding van het assortiment aan connectoren, dat voorziet in connectoren en systeemoplossingen op het gebied van audio/video, data, power, RF coaxiaal, automotive, T&M, industrie en automatisering. Hiermee bedient Lumberg markten in onder meer communicatie, huishoudelijke apparatuur, bouw, entertainment- en auto-elektronica. Lumberg Nederland is Preferred Distribution Partner (PDP) voor Hirschmann en Lumberg Automation, beide merken van Belden.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X