Maakbedrijven hebben recht op optimaal bedrijfsproces

0

Bedrijven in de maakindustrie richten zich steeds vaker op totaaloplossingen. Dat sluit goed aan bij de duidelijke missie van softwareleverancier Bemet International: bedrijven in de metaal-, hout- en kunststofindustrie helpen hun processen en software te koppelen in een totaaloplossing.

Tijdens METAVAK kunnen beursbezoekers bij de productspecialisten van Bemet terecht om samen te kijken naar verbeteringen in hun processen die leiden tot meer efficiëntie. Elk maakbedrijf heeft namelijk recht op een optimaal bedrijfsproces.

Hoger niveau
Door middel van softwareoplossingen wil Bemet maakbedrijven laten inzien dat het optimaliseren van het totale proces, ten opzichte van automatisering van deeloplossingen, tot meer efficiëntie leidt. Door machines, producten en softwaresystemen met elkaar te laten communiceren, vindt er een snelle uitwisseling van gegevens plaats, zowel intern als extern naar toeleveranciers of klanten. Levertijden worden zo verkort, foutmarges beperkt, voorraadbeheer beter gestructureerd en klanten sneller bediend. Wanneer alle softwareoplossingen in een bedrijf op een geïntegreerd niveau met elkaar samenwerken, wordt de productie naar een hoger niveau getild en staan bijvoorbeeld machines minder stil.

Gratis quick scan
Wilt u weten of uw bedrijfsproces optimaal functioneert? Maak dan op de Bemet-stand een afspraak voor een gratis quick scan: daarbij brengt één van de Bemet-medewerkers enkele hoofdprocessen binnen uw bedrijf in kaart. Daarmee krijgt u inzicht in mogelijke knel- en verbeterpunten. Krijg antwoord op vragen als: Waar in uw bedrijfsproces valt tijdwinst te behalen? Met welke productiesoftware bespaart u op de kosten? Wat is de terugverdientijd? U krijgt bij een quick scan van Bemet een praktisch advies met antwoord op deze vragen. Een kosteloos advies over besparen van tijd en geld. Want het mooie is, een quick scan is namelijk helemaal gratis.

Bemet, stand 178