MetaalNieuws na de Zomervakantie

10

Volgende week, dinsdag 10 juli 2018 verschijnt de laatste printeditie van MetaalNieuws en ook de laatste MetaalNieuwsBrief van voor de zomervakantie. Uiteraard hoeft u niks te missen, het team van MetaalNieuws houdt u natuurlijk via onze website op de hoogte van de ontwikkelingen in onze branche.

Uiteraard gaat het team van MetaalNieuws ook genieten van een korte, maar gespreide, vakantieperiode. Dit betekent dat het MetaalNieuws team de hele zomervakantie gewoon bereikbaar blijft en zich gaat voorbereiden op een mooie 2e helft van 2018.

 

Na de zomervakantie gaan wij weer van start met de volgende edities:

  • 28-08-18              Thema Automatisering
  • 11-09-18              Beursspecial TIV Hardenberg i.c.m. AMB Stuttgart
  • 25-09-18              Thema Maakindustrie
  • 09-10-18              Special EuroBLECH 2018
  • 23-10-18              Thema Transport & Logistiek
  • 23-10-18              Officiële Beursspecial METAVAK
  • 06-11-18              Thema Surface / Oppervlaktetechniek

Bovengenoemde data zijn de verschijningsdata!
Voor het inzenden van redactionele artikelen en/of advertenties dient u rekening te houden met een deadline die ruim 1 week voor de verschijningsdata ligt.

Wilt u uw noviteiten in deze speciale edities delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leidinggeven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.

 

Facebook Comments