MetaalNieuws: Special Plaatbewerking

0

De eerstvolgende editie van MetaalNieuws die verschijnt op dinsdag 20 oktober zal worden gepresenteerd als een dubbeldikke Special Plaatbewerking.

Wilt u uw noviteiten in deze speciale edities delen in een oplage van bijna 17.000 print exemplaren van MetaalNieuws, ruim 30.000 maandelijkse bezoekers op de website en bijna 3.000 volgers op LinkedIn?

Neem dan voor 13 oktober 2020 contact op met een van onze media adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2020 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.