Metaalunie Teqnow informeert met Teqlogs over technische onderwerpen

0

Teqnow van Metaalunie is een loket waar ondernemers met al hun technische vragen terecht kunnen. Door middel van bijeenkomsten, webinars, nieuwsbrieven, publicaties, etc. worden Teqnow-deelnemers geïnformeerd over de toepassing van (nieuwe) technologieën in een mkb-bedrijf.

Sinds kort is er een nieuwe activiteit toegevoegd aan het dienstverleningspakket: de Teqlogs. In een Teqlog wordt een technisch onderwerp met een presentatie kort en krachtig toegelicht.

De Teqlogs zijn voor iedereen toegankelijk via de Teqnow-website. De eerste tien Teqlogs zijn nu beschikbaar en staan op het Teqnow YouTube-kanaal. Er zijn Teqlogs op het gebied van materialenkennis, zoals over metalen en hun eigenschappen en Teqlogs die staal, roestvast staal, titaan en titaanlegeringen, aluminium en aluminium-legeringen, magnesium en magnesiumlegeringen en kunststoffen introduceren. Andere Teqlogs zijn gericht op het gebied van productiekennis, zoals industriële robotuitvoeringen, bramen en ontbramen en een introductie over 3D-metaalprinten.

De komende maanden worden regelmatig nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de Teqlogs. Teqnow-deelnemers die zelf onderwerpen hebben die ze graag als Teqlog uitgebracht willen zien, kunnen dat hier melden.