Metaalunie Teqnow informeert met Teqlogs over technische onderwerpen

Teqnow van Metaalunie is een loket waar ondernemers met al hun technische vragen terecht kunnen. Door middel van bijeenkomsten, webinars, nieuwsbrieven, publicaties, etc. worden Teqnow-deelnemers geïnformeerd over de toepassing van (nieuwe) technologieën in een mkb-bedrijf.

Sinds kort is er een nieuwe activiteit toegevoegd aan het dienstverleningspakket: de Teqlogs. In een Teqlog wordt een technisch onderwerp met een presentatie kort en krachtig toegelicht.

De Teqlogs zijn voor iedereen toegankelijk via de Teqnow-website. De eerste tien Teqlogs zijn nu beschikbaar en staan op het Teqnow YouTube-kanaal. Er zijn Teqlogs op het gebied van materialenkennis, zoals over metalen en hun eigenschappen en Teqlogs die staal, roestvast staal, titaan en titaanlegeringen, aluminium en aluminium-legeringen, magnesium en magnesiumlegeringen en kunststoffen introduceren. Andere Teqlogs zijn gericht op het gebied van productiekennis, zoals industriële robotuitvoeringen, bramen en ontbramen en een introductie over 3D-metaalprinten.

De komende maanden worden regelmatig nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de Teqlogs. Teqnow-deelnemers die zelf onderwerpen hebben die ze graag als Teqlog uitgebracht willen zien, kunnen dat hier melden.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Teqnow begroet 1000ste deelnemer

19-01 Kaanen was samen met Rard Metz, programmamanager Smart Industry en Teqnow, op bezoek bij…

Toeleveren

Webinar digitalisering in de plaatwerkketen

15-06 De Federatie Metaalplaat FDP organiseert samen met MCB en Teqnow op 25 juni van…

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021