Morris Solutions finalist van de Jonge Ondernemersprijs

0

Morris Solutions is naast specialist in het retrofitten van kantbanken nu ook finalist van de Jonge Ondernemersprijs 2015!  Samen met de 2 andere finalisten gaat Morris Solutions op 10 juni in Groningen de strijd aan voor de titel De Jonge Ondernemer van het Noorden. De winnaar krijgt een mediacheque van 10.000 euro, een ondernemerscoach, een financiële scan en erkenning als ondernemerstalent.

Voor deze prijs zijn twaalf kandidaten beoordeeld op het volle bereik van het ondernemerschap, waar onder meer innovatie, visie, strategie, creativiteit, daadkracht en ambitie als kernpunten gelden. Bij de finalisten zal er later deze maand een bedrijfsbezoek plaatsvinden, waar zij zich zullen presenteren en hun visiestuk moeten verdedigen. Ook worden zij onderworpen aan een financiële scan. Hiermee hoopt de jury zich te verdiepen in het bedrijf en de ondernemer en nieuwe inzichten te krijgen, om zo tot een terechte winnaar te komen.

Morris Solutions retrofit kantbanken, dit betekent dat zij nieuwe CNC besturingen, vingerbeveiligingsystemen, lichtschermen etc. installeren op oude kantbanken, zodat de machine gelijkwaardig is aan een nieuwe kantbank.