Moulding Expo door gebrek aan perspectief uitgesteld tot 2023

De Moulding Expo die in juni op de agenda stond is door gebrek aan perspectief voor de beursbranche geannuleerd. Daarnaast vond de beursadviesraad, bestaande uit exposanten en professionele en promotionele branche-organisaties zoals de Federal Association of Pattern and Mould Making (BVMF), VDMA en VDW, het risico voor iedereen betrokken te hoog. De volgende reguliere Moulding Expo zal zoals gepland worden gehouden in Messe Stuttgart van 13 t/m 16 juni 2023.

De eerstvolgende Moulding Expo vindt plaats van 13 t/m 16 juni 2023 in Messe Stuttgart. (foto: Messe Stuttgart)

Tot aan het einde heeft de Messe Stuttgart, organisator van Moulding Expo, geprobeerd te voldoen aan de wens van de Europese gereedschaps- en matrijzenindustrie en haar leveranciers om het populaire en belangrijke fysieke ontmoetingspunt door te laten gaan. Road of Tooling Innovation werd als extra hoogtepunt aan het bijbehorende programma toegevoegd, terwijl het beursprofiel verder werd versterkt met een herzien forumconcept en de Aachen Tool Making Academy (WBA) als nieuwe partner. Door alle onzekerheid omtrent de maatregelen rondom COVID-19 kon de organisatie niet anders dan het evenement annuleren.

Virtuele innovatiedag

Met het organiseren van een virtuele innovatiedag op 10 juni 2021, willen de organisatoren van Moulding Expo nu een eerste en doelgericht alternatief doorvoeren op weg naar Moulding Expo 2023. Het doel is om de highlights uit het geplande lezingenprogramma digitaal en gratis toegankelijk te maken. Deze virtuele innovatiedag wordt georganiseerd met steun van de beurspartners. Meer informatie en een gedetailleerd programma zullen binnenkort worden gepubliceerd op de website van Moulding Expo.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Moulding Area voor gereedschaps- en vormenbouw op Metav

15-02 Voor exposanten en bezoekers uit onder meer de gereedschaps- en vormenbouw presenteert Metav de…

Metaalnieuws inBeeld

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

19/10/2020

Veel investeringen in de plaatbewerking

X