Nederlandse website Heco-Schrauben vernieuwd

0

De Duitse schroevenfabrikant Heco heeft zijn Nederlandse website www.heco-schrauben.nl grondig vernieuwd. Een frisse vormgeving met nieuwe beeldelementen geven de site een moderne uitstraling.

Omdat de website responsive is, past de site zich automatisch aan het formaat van de beeldschermen van tablets en smartphones aan. Dankzij de verbeterde navigatie en uitgebreide mogelijkheden om informatie te downloaden, kunnen vakhandel, bouwbedrijven, planners, inkopers en calculatoren de voor hen relevante informatie makkelijker vinden. Dankzij grote afbeeldingen en beeldelementen kunnen de bezoekers van de website zich gemakkelijk oriënteren. De homepage is overzichtelijk ingedeeld en leidt de bezoeker via de menustructuur snel naar de door hem gezochte informatie.

Uitgebreid overzicht schroeven
In het domein ‘schroeven en accessoires‘ wordt het complete assortiment schroeven en accessoires gepresenteerd. Over elk product is er informatie over de eigenschappen en uitvoeringen, voorbeelden van toepassingen, montagehandleidingen en bouwkundige goedkeuringen te vinden.
In het domein ‘service‘ staan onder meer informatie over de calculatiesoftware HCS en de nieuwe online productcatalogus met een ‘meedenkende‘ zoekfunctie. Die geeft al bij het intypen van een zoekterm suggesties voor pagina‘s met dat thema. Met behulp van filters kunnen de zoekresultaten in de nieuwe productcatalogus verder ingeperkt worden.

Branche-informatie
De groepering van de informatie per branche en vakgebied is een ander voordeel van de nieuwe website. “Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de nieuwe website was dat onze klanten de informatie, die ze nodig hebben snel moeten kunnen vinden”, verduidelijkt Andreas Hettich, Hoofd Productmanagement en Marketing bij Heco. “Op die manier krijgen architecten en planners, maar ook bouwbedrijven en vakmensen snel toegang tot de calculatiesoftware HCS of ze krijgen op verzoek een individueel technisch advies. Bovendien kunnen ze met één klik een kijkje nemen in de online productcatalogus. Daar vinden bezoekers uit alle branches bij elk product voor hen relevante informatie zoals technische beschrijvingen, foto’s, afmetingen en tekeningen, informatie over bouwkundige goedkeuringen en downloads. Het domein waar de downloads te vinden zijn, is eveneens sterk verbeterd. Daar kan de gewenste informatie gedownload worden na de keuze van de gewenste taal en het gewenste soort document – bijvoorbeeld technische handleidingen, brochures of productleaflets.”