Nederlandse website Heco-Schrauben vernieuwd

De Duitse schroevenfabrikant Heco heeft zijn Nederlandse website www.heco-schrauben.nl grondig vernieuwd. Een frisse vormgeving met nieuwe beeldelementen geven de site een moderne uitstraling.

Omdat de website responsive is, past de site zich automatisch aan het formaat van de beeldschermen van tablets en smartphones aan. Dankzij de verbeterde navigatie en uitgebreide mogelijkheden om informatie te downloaden, kunnen vakhandel, bouwbedrijven, planners, inkopers en calculatoren de voor hen relevante informatie makkelijker vinden. Dankzij grote afbeeldingen en beeldelementen kunnen de bezoekers van de website zich gemakkelijk oriënteren. De homepage is overzichtelijk ingedeeld en leidt de bezoeker via de menustructuur snel naar de door hem gezochte informatie.

Uitgebreid overzicht schroeven
In het domein ‘schroeven en accessoires‘ wordt het complete assortiment schroeven en accessoires gepresenteerd. Over elk product is er informatie over de eigenschappen en uitvoeringen, voorbeelden van toepassingen, montagehandleidingen en bouwkundige goedkeuringen te vinden.
In het domein ‘service‘ staan onder meer informatie over de calculatiesoftware HCS en de nieuwe online productcatalogus met een ‘meedenkende‘ zoekfunctie. Die geeft al bij het intypen van een zoekterm suggesties voor pagina‘s met dat thema. Met behulp van filters kunnen de zoekresultaten in de nieuwe productcatalogus verder ingeperkt worden.

Branche-informatie
De groepering van de informatie per branche en vakgebied is een ander voordeel van de nieuwe website. “Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de nieuwe website was dat onze klanten de informatie, die ze nodig hebben snel moeten kunnen vinden”, verduidelijkt Andreas Hettich, Hoofd Productmanagement en Marketing bij Heco. “Op die manier krijgen architecten en planners, maar ook bouwbedrijven en vakmensen snel toegang tot de calculatiesoftware HCS of ze krijgen op verzoek een individueel technisch advies. Bovendien kunnen ze met één klik een kijkje nemen in de online productcatalogus. Daar vinden bezoekers uit alle branches bij elk product voor hen relevante informatie zoals technische beschrijvingen, foto’s, afmetingen en tekeningen, informatie over bouwkundige goedkeuringen en downloads. Het domein waar de downloads te vinden zijn, is eveneens sterk verbeterd. Daar kan de gewenste informatie gedownload worden na de keuze van de gewenste taal en het gewenste soort document – bijvoorbeeld technische handleidingen, brochures of productleaflets.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Nieuwe website Metaalunie is visitekaartje voor MKB-maakindustrie

13-04 Metaalunie.nl is daarmee niet alleen het belangrijkste visitekaartje van de vereniging, maar van en…

Verspanen

Magistor professionaliseert met ICT

08-12 Het eerste zichtbare resultaat hiervan wordt een nieuwe website met een nieuwe webshop die…

Bedrijf en Economie

Op naar de nieuwe website www.MetaalNieuws.nl

31-01 Uiteraard proberen wij deze hinder zo veel mogelijk te beperken maar het kan voorkomen…

Bedrijf en Economie

Innovatiecluster Noordoostpolder timmert aan de weg

04-08 De bedrijven die deelnemen aan het Innovatiecluster Noordoostpolder presenteren hun vacatures sinds kort gezamenlijk…

Plaatbewerking

Nieuwe website ERBA Groep gelanceerd

31-07 De ERBA Groep groeit en professionaliseert. Hierbij past een geheel nieuwe website, die onlangs…

Plaatbewerking

Tuwi lanceert nieuwe website met uniek zoekfilter

20-03 De nieuwe website die Tuwi deze maand heeft gelanceerd, bevat een schat aan technische…

Toeleveren

Nederlandstalige website ACE Stoßdämpfer

16-12 Informatie zoeken over dempingsoplossingen, producten bestellen in de webshop en berekeningen uitvoeren met de…

Verspanen

Geavanceerde online diensten website Seco Tools

16-12 Seco Tools beantwoordt de behoeften van zijn klanten met een compleet pakket aan online…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV