Tuwi lanceert nieuwe website met uniek zoekfilter

0

De nieuwe website die Tuwi deze maand heeft gelanceerd, bevat een schat aan technische kenmerken van honderden machines die in de metaalbewerkingsindustrie gebruikt worden. Dat vereenvoudigt het vinden van de juiste machine.

“Onze vorige website was alweer een paar jaar oud en sloot niet meer aan op de informatiebehoefte van bestaande en nieuwe klanten”, aldus Jeroen Tadema, directeur Tuwi. “Veel bedrijven oriënteren zich tegenwoordig voor de aankoop van een machine op het internet. Graag voorzien wij bedrijven daarom al direct op het internet van zoveel mogelijk informatie over de machines.”

De nieuwe website bevat een schat aan technische kenmerken van honderden machines die in de metaalbewerkingsindustrie gebruikt worden. Bezoekers vinden op de site onder andere water- en lasersnijmachines, kantbanken, zwenkbuigmachines, profiel- en platenwalsen en buigmachines. De onderliggende database bevat tienduizenden specificaties. Onderverdeeld in categorieën en subcategorieën vindt men hierdoor snel een machinereeks die de bewerking doet waarnaar men op zoek is. Handige filters helpen de juiste machine voor de werkzaamheden te vinden.