Nieuwe directie gaat Mevas meer digitaal vormgeven

Jerry de Groot en Marco Barrink vormen sinds 1 januari de nieuwe directie van Mevas, de organisatie die alle verzekeringszaken regelt voor leden van Koninklijke Metaalunie. Na een periode waarin Hans Veenswijk zo’n 20 jaar algemeen directeur was, wordt nu gewerkt met een collegiale directie.

Jerry de Groot (links) en Marco Barrink, de nieuwe directie van Mevas.

Jerry de Groot is Directeur bedrijfsvoering en Marco Barrink Directeur commercie. Gaat er veel veranderen? “Nee, de kwaliteit van dienstverlening blijft bestaan”, zegt het duo. “We willen echter wel continu meebewegen met de eisen die in deze tijd aan een adviseur gesteld worden. We werken digitaal waar dat kan en hebben intensief klantcontact waar dat volgens ons moet. Inzicht, gemak en ontzorgen worden steeds belangrijker voor onze klanten.”

Breed scala oplossingen

Die klanten zijn allemaal leden van Koninklijke Metaalunie en Verum. De Groot: “Het gaat om bedrijven waar hard en efficiënt gewerkt wordt. Deze bedrijven hebben Nederland in de crisisperiode op de been gehouden. Verzekeringen zijn echter vaak niet hun eerste prioriteit. En dat hoeft ook niet, daar zijn wij voor. Als dochter van Metaalunie, zijn wij gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de branche Metaal & Techniek.”

“Dus bent u lid van Metaalunie, dan kan Mevas u adviseren over het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s”, vult Barrink zijn collega aan. “Als ledenvoordeel bestaat Mevas voor en door de leden. We bieden een breed scala aan verzekeringsoplossingen, zowel zakelijk als privé, zowel schade- als zorgverzekeringen. We zoeken en vinden voor u de belangrijkste verzekeringen om uw risico’s af te dekken, verrassen u graag met de prijs die u daarvoor gaat betalen en dragen bij aan preventieoplossingen. Wij zijn en blijven immers een ledenvoordeel.”

Meer digitaal

Met Marco Barrink en Jerry de Groot heeft Mevas een gedreven en energieke directie die het bedrijf de komende jaren door gaat ontwikkelen naar een toekomstgericht, meer digitaal vormgegeven bedrijf waar klanttevredenheid en het bieden van voordeel aan de leden van Metaalunie de belangrijkste drivers blijven.

Jerry de Groot (1977) heeft diverse managementfuncties bekleed binnen de financiële dienstverlening. Hij is onder andere werkzaam geweest bij Brand New Day en verschillende landelijk werkende verzekeringsadviseurs. De Groot heeft brede inhoudelijke kennis binnen het verzekeringsdomein en digitalisering, gecombineerd met ruime ervaring in een leidinggevende functie.
Marco Barrink (1969) is zijn hele carrière in de verzekeringsbranche werkzaam geweest. Na diverse adviseurs- en managementfuncties bij een herverzekeraar en verzekeraar, is hij binnen Mevas nu doorgegroeid van adjunct-directeur naar de positie van Directeur commercie.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Ter Hoek krijgt tweekoppig directieteam

01-12 Hij krijgt vanaf dat moment als Algemeen Directeur de leiding over de gehele bedrijfsvoering.…

Bedrijf en Economie

Directie wisseling Bomacon

03-04 Het bedrijf Bomacon heeft per direct de aandelen van Pieter Boots en Mieke Nijssen…

Bedrijf en Economie

Wisseling directie Koninklijke Metaalunie

01-03 De Raad van Bestuur van de Koninklijke Metaalunie heeft ter vervulling van de vacature…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X