Nieuwe EMCO E65 draaimachine voor de jobber

0

Emco heeft alle marktinformatie die is opgedaan in haar omvangrijke draaiprogramma gebundeld om te komen tot de nieuwe Emco E65 draaimachine. Deze is volgens leverancier De RidderTHO geschikt voor de jobber die dagelijks geconfronteerd wordt met uiteenlopende uitdagingen.

Om zoveel mogelijk draai- en freesbewerkingen te kunnen combineren kan de E65 desgewenst uitgerust worden met een Y-as en volwaardige overnamespil. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om het product compleet te bewerken in één machine. Deze twee-in-één oplossing verkort niet alleen de doorlooptijd maar verhoogt de nauwkeurigheid en minimaliseert de maakkosten.

Op de E65 zijn alle denkbare moderne spansystemen voor staf- of klauwplaatwerk bruikbaar. De E65 BigBore gaat daarbij zelfs beschikken over een grote stafdoorlaat van 95mm en biedt de mogelijkheid om een 315mm drieklauwplaat te monteren. Veel keuze is er bij de besturing, revolverschijf, VDI-gereedschapopname en bij een veelheid aan specifiek toebehoren. “Een toeleverancier die waarde hecht aan kwaliteit, toegankelijkheid, goed zicht in de machine en die nauwkeurigheid en stabiliteit wil combineren met een lage uurprijs kan niet aan de nieuwe Emco E65”, meent De RidderTHO.

Op de TechniShow beleeft de Emco E65 zijn Benelux primeur. De machine staat daartoe verspanend opgesteld in een uitvoering met aangedreven gereedschappen, Y-as en programmeerbaar tegencenter.  De RidderTHO viert deze primeur met een kortingsactie waarbij alle E65 modellen in een draaiklare uitvoering inclusief toebehoren en diensten worden aangeboden.

De RidderTHO, standnummer 12 C098