Optibelt Walk weer in Nederlandse handen

N2-Enterprise Holding heeft Optibelt Walk in Heijen overgenomen. Dit bedrijf ontwerpt en fabriceert tandwielen, tandheugels, kettingwielen, tandwielkasten en aandrijfcomponenten.

Optibelt Walk ontwerpt en fabriceert tandwielen, tandheugels, kettingwielen, tandwielkasten en aandrijfcomponenten.

Optibelt was een dochterneming van de Duitse Arntz Optibelt Groep. Door de overname door N2-Enterprise, de investeringsmaatschappij van Paul Dumas en Aad Goudriaan, is het bedrijf na 8 jaar weer in Nederlandse handen gekomen.

Verspanende bewerkingen

N2-Enterprise is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen van metalen en in dienstverlening aan de (zware) industrie. Onder deze holding valt onder meer de Blok Group met fabrieken in Velsen-Noord en Someren (Leves Fijnmetaal). Daarnaast zit ook Mobius 3D Technologies in het portfolio, een bedrijf dat metaal geprinte componenten en apparaten ontwerpt en fabriceert voor voornamelijk medische en ruimtevaarttoepassingen. “Optibelt Walk vormt met haar kennis en kunde een welkome aanvulling op het brede assortiment aan producten dat nu reeds wordt aangeboden door de Blok Group”, zegt Mathijs Hoogland, algemeen directeur van de Blok Group.

United Dutch Industries

Blok Group, Leves Metaal, Mobius 3D Technologies en Optibelt opereren samen onder de naam United Dutch Industries in de markt. Deze groep telt nu ongeveer 120 medewerkers en realiseert een omzet van 20 miljoen euro.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X