Panel PC’s voor smart retail

0
59

HPS Industrial biedt vanaf nu via zijn website nieuwe panel PC’s aan die geschikt zijn voor smart retail omgevingen. Deze fanless 21.5” panel PC’s van het merk Aplex worden als UPC-serie op de markt gebracht. De schermen zijn voorzien van een hoogwaardig IP65 front design met projected capacitive touchscreen, welke tevens geschikt is voor multi-touch.

De UPC-7210 wordt geleverd met een geïntegreerde 7th Gen Intel® Core processoren, terwijl de UPC-6210 een Intel Atom processor E3825 of een Intel Celeron processor J1900 heeft. De UPC-7210 is uitgerust met vier USB 3.0, één USB 2.0, twee gigabit Ethernet, extra HDMI- en DP-afbeeldingen, 24VDC-ingang en tot 32GB DDR4-ondersteuning. De UPC-6210 heeft daarentegen één USB 2.0, één Gigabit Ethernet, extra VGA- en DP-interface, 4GB DDR3L-geheugen, twee mPCIe-slots, en draait op Windows 7 OS. De twee modellen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder 64GB SSD-opslag, mPCIe voor mSATA, 12VDC-ingang, optionele draadloze oplossingen, en OS-ondersteuning voor Windows 10 en Linux Kernel 4+.

Met VESA-montage (100×100) is de UPC niet beperkt tot alleen wandmontage, maar kan de UPC-serie ook worden gemonteerd op een bureau of op een zwenkarm worden geplaatst. “Deze visueel aantrekkelijke UPC-panel PC’s zijn ideaal voor retailers om in hun winkel klanten te voorzien van productinformatie”, zegt Jaap van den Brandhof, sales engineer bij HPS. “Daarnaast kunnen de panel PC’s ingezet worden om klanten de mogelijkheid te bieden producten op een snelle manier online te bestellen.”