Praktische stroombeveiliging

0

Eaton introduceert de tweede generatie van de 93E UPS (Uninterruptible Power Supplies). De Eaton 93E UPS biedt hogere beschikbaarheid, meer energie-efficiëntie en een compacte footprint voor geavanceerde stroombeveiliging in kleine en middelgrote datacenters en andere toepassingen tegen lagere exploitatiekosten (TCO).

De tweede generatie omvat vermogens van 100 tot 200 kVA, met een optionele interne onderhoud bypass-schakelaar voor 100-120 kVA-apparaten. Deze tweede generatie is het antwoord op de vraag van de industrie naar grote energie-efficiënte om lagere exploitatiekosten mogelijk te maken. De Eaton 93E UPS systemen zijn zo ontworpen dat ze praktisch en eenvoudig te gebruiken zijn, terwijl ze een prestatieniveau en de functies bieden die nodig zijn om bedrijfskritische toepassingen te beschermen. De nieuwe UPS-en behoren tot de meest energie-efficiënte in hun klasse, met een efficiëntie tot 96,1 procent in de dubbele conversiemodus en tot 99,3 procent in de high-efficiencymodus. Dit vermindert het vermogensverlies en maakt een hoge energiebesparing mogelijk.

De 93E UPS serie is volgens productmanager Ingmar de Winter bij Eaton ontworpen als praktische en betaalbare stroombeveiliging voor steeds uitbreidende belastingen en toepassingen. “Met een vermogensbereik van 15 tot 200 kVA en een verbeterde efficiëntie voor de tweede generatie van 100-200 kVA, zal dit een breed publiek aanspreken dat op zoek is naar modernisering van hun elektrische, IT- en datacenterinfrastructuur”, aldus De Winter.