Procentec zet volgende stap in Profibus en Industrieel Ethernet diagnostiek

0

Procentec lanceert op de Hannover Messe zijn nieuwste Profibus en Industrieel Ethernet diagnostiek oplossing: de Procentec Mercury.

Met de toegenomen complexiteit van industriële netwerken, komt ook de vraag naar apparaten die gebruikers voorzien van een makkelijk te begrijpen overzicht van de status en gezondheid van de netwerken. De Mercury is een robuuste tablet voorzien van het nieuwe softwarepakket van Procentec. Dit apparaat is volgens de producent perfect voor troubleshooting, maintenance en monitoring van Industrieel Ethernet en Profibus netwerken.

De Mercury combineert de krachten van de ProfiTrace en de Procentec Atlas. Het is gebaseerd op dezelfde software als de Procentec Atlas voor Industrieel Ethernet diagnostiek en biedt daardoor dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de Mercury wordt gecombineerd met de ProfiTrace, gebruikt het een nieuw softwarepakket voor de troubleshooting van Profibus netwerken.

De Mercury biedt gebruikers de mobiliteit om al hun Profibus en Industrieel Ethernet netwerken in hun faciliteit te monitoren. Omdat de software van tevoren is geïnstalleerd, is het apparaat meteen klaar voor gebruik. Verdere details zullen worden gepresenteerd op de Hannover Messe.

De Hannover Messe (23 tot en met 27 april) is grootste beurs ter wereld op het gebied van fabrieks- en procesautomatisering, systeemoplossingen en industriële IT. Procentec presenteert zich in hal 9 op stand H83 en in de PI-stand in hal 9 op stand D68.

www.procentec.com