Q-Fin Quality Finishing kiest voor direct klantcontact

0

Q-Fin Quality Finishing uit Bergeijk, producent van ontbraam- en slijpmachines, heeft ingezet op flinke groei binnen zowel Nederland, Duitsland als de rest van Europa.

De verkoop van Q-Fin machines in Nederland werd de laatste jaren verzorgd door dealerbedrijven. Q-Fin raakte daardoor het gevoel met de markt kwijt en de verwachting is dat de verkopen in eigen beheer nog beter begeleid kunnen worden. Daarom is besloten de verkoop rechtstreeks te gaan verzorgen. In overleg neemt Q-Fin alle klantondersteuning en nazorg per heden over en kunnen klanten met vragen rechtstreeks bij Q-Fin terecht.

Daarnaast is Q-Fin een samenwerking met Metaaltechniek uit Amersfoort aangegaan. Metaaltechniek biedt de kleinere machine uit het Q-Fin programma (De TopGrinder en TopEdge) rechtstreeks bij hun klanten aan; bij interesse in de grotere machines of machinecombinaties zorgt Metaaltechniek voor de contacten en worden deze klanten door Q-Fin opgevolgd en aangeboden. Dit heeft dit jaar al tot de plaatsing van verschillende grote ontbraammachinesets bij tevreden klanten geleid. Q-Fin en Metaaltechniek besteden veel energie en tijd aan het opleiden en trainen van de mensen in het veld. Op deze manier is Q-Fin er van overtuigd klanten nog betere service te kunnen verlenen en meer toe te kunnen voegen in de vorm van oplossingen, scholing enz. Door de feedback die nu weer rechtstreeks bij Q-Fin terecht komt kan Q-Fin sneller inspelen op vragen uit de markt en komt deze info ten goede aan de doorontwikkeling van de machines.

Ook in Duitsland timmert Q-Fin flink aan de weg. Zo heeft heeft het onlangs deelgenomen aan de Deburring Expo in Karlsruhe en is binnenkort ook te vinden op de Blechexpo in Stuttgart. Tussen deze twee beurzen in zal Q-Fin ook nog het nieuwe machine design voor 2018 presenteren op de Nederlandse Metavak in Gorinchem.

Meer over Q-fin leest u volgende week in de nieuwe editie van het magazine PlaatBewerkingsNieuws.