Remmert boekt succes met LaserFLEX 4.0

0

Een jaar na de introductie van haar automatisering LaserFLEX 4.0 voor lasers, heeft Remmert al achttien systemen uitgeleverd naar vijf verschillende landen, waaronder Nederland. De LaserFLEX zorgt voor een snelle, en volledige automatische aan- en afvoer van het plaatmateriaal.

Klanten profiteren van de kennis van Remmert voor de integratie van het systeem in de bestaande productie-omgeving. De snelheid en van het systeem en de gemakkelijke koppeling aan verschillende merken lasersnijmachines doen de rest.

De redenen voor het succes van de LaserFLEX 4.0 liggen volgens de Duitse producent voor de hand: Een snel een efficiënt productieproces is heden ten dage voor elke onderneming onontbeerlijk. Dit doel is alleen te bereiken door een hogere automatiseringsgraad. Remmert heeft hierop gereageerd met de ontwikkeling van haar nieuwe LaserFLEX en de markt heeft hier positief op gereageerd met achttien orders. “Dit toont weer aan dat we met onze nieuwe ontwikkelingen op de juiste golflengte zitten met onze klanten en de marktvraag. Ook in de toekomst zullen we versterkt blijven inzetten op automatisering en we zullen er voor zorgen dat onze klanten in de top kunnen meedraaien met onze oplossingen”, zegt de directeur-eigenaar Matthias Remmert. “De door ons ontwikkelde systemen kunnen merkenonafhankelijk worden geïntegreerd in een bestaande productie-omgeving. Zo zijn onze systemen onder andere gekoppeld aan Messer, Mazak, LVD, Bystronic en Kimla lasersnij-installaties.”

“De belangstelling en de aanvragen waren vanaf de introductie van het systeem al hoog en deze trend zet door”, zegt Frank Baudach, bedrijfsleider bij Remmert. “Onze orderportefeuille bevat alweer elf nieuwe opdrachten voor de LaserFLEX 4.0 uit Duitsland, Nederland, Amerika, Polen, Tsjechië, Italië en ook weer naar China.”