Remmert showt efficiënte materiaalopslag en logistiek

0

Hoe organiseert u uw interne logistiek van plaat- en profielmateriaal? Hoe ziet een op de toekomst ontwikkeld flexibel plaat- en profielhandlingsysteem eruit? Hoe functioneert een volautomatisch plaathandling systeem voor de lasersnijmachine? Friedrich Remmert toont haar antwoord op deze vragen op de TechniShow.

De Duitse fabrikant Friedrich Remmert presenteert haar leveringsprogramma voor de eerste keer zelf op de TechniShow. Erik Laar, de nieuwe sales manager voor Nederland, staat de bezoekers met raad en daad te woord. Sinds het begin van dit jaar is hij direct verantwoordelijk voor de verkoop van Friedrich Remmert producten in de Benelux. “De TechniShow is de perfecte beurs om onze productieverhogende opslag- en handlingsystemen te presenteren”, aldus Laar. “Hier worden belangrijke contacten gelegd om de Benelux markt voor Remmert verder te ontwikkelen.”

Het nieuw ontwikkelde Laser Flex 4.0 systeem voor het volautomatisch be- en ontladen van plaatlasers staat in het middelpunt van de komende beurs. Met dit systeem kan een lasersnijmachine binnen 60 seconden be- en ontladen worden. Daarnaast wordt de Remmert Basic Tower voorgesteld, het ruimtebesparende opslagsysteem voor plaatmateriaal waarmee tot 120 ton materiaal op 25 vierkante meter opgeslagen kan worden. Ook toont Remmert een keur aan mogelijkheden en referenties van  de volautomatische Remmert plaat- en profielopslagsystemen waarmee tot  75% tijdsbesparing en 60% ruimtebesparing bij klanten is gerealiseerd.

Friedrich Remmert, standnummer 7 FO69