SafanDarley presenteert compleet programma met oplossingen

De compacte E-Brake Mini Cell, de krachtpatser H-Brake Hybrid 110T-1600 en de nieuwste versie van de AutoPOL offline buigsimulatiesoftware vormen de hoogtepunten van de presentatie van SafanDarley op de Blechexpo.

De 100% elektrische E-Brake Mini Cell is modulair opgebouwd. De gebruiker voegt dus alleen de opties toe die hij nodig heeft.

De Nederlandse machinebouwer presenteert in Stuttgart een compleet programma met oplossingen op het gebied van plaatbewerking. De bezoekers kunnen kennis maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van plaatbewerkingsmachines, software en automatisering.

E-Brake 35T Mini Cell

De E-Brake Mini Cell is een volledig geautomatiseerde oplossing die wordt gekenmerkt door zijn compactheid. Het systeem is volgens de producent ideaal voor grote batches van kleine complexe producten. De 100% elektrische Mini Cell is modulair opgebouwd. De gebruiker voegt dus alleen de opties toe die hij nodig heeft. Met het optionele automatische gereedschaps- en gripperwisselsysteem is het mogelijk snel te wisselen tussen verschillende producten.

De Mini Cell kan worden uitgerust met de optionele palletautomaat, om automatisch nieuwe pallets te laden en de producten af te voeren. Programma’s voor de E-Brake Mini Cell kunnen offline geprogrammeerd worden met Robobend offline simulatie software. Hiermee worden vooraf alle bewegingen nauwkeurig gesimuleerd en geprogrammeerd.

H-Brake Hybrid 110T-1600

Tevens toont SafanDarley de H-Brake Hybrid 110T-1600. Deze krachtpatser heeft een hoog tonnagebereik op een kleine werklengte. Deze compacte en snelle machine is geschikt voor het zetten van kleine complexe dikkere plaatdelen en is een ideale oplossing bij beperkte ruimte. De machine is optioneel uit te voeren met Ergonomic pakket, wat vooral bij het buigen van grote series voordeel biedt. Dit bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

 Met de AutoPOL offline buigsimulatiesoftware is het nu ook mogelijk om 3D samengestelde tekeningen in te laden, waarbij AutoPOL de optimale bewerkingsvolgorde bepaalt.

Met de AutoPOL offline buigsimulatiesoftware is het nu ook mogelijk om 3D samengestelde tekeningen in te laden, waarbij AutoPOL de optimale bewerkingsvolgorde bepaalt.

Autopol off line software

De AutoPOL offline buigsimulatiesoftware is een modern 3D-systeem om kantbanken offline te programmeren en 3D CAD-bestanden te ontvouwen. Met de optionele Batch & Remote-functionaliteit was het al mogelijk om automatische meerdere enkelvoudige 3D bestanden te programmeren. Dit verlaagt de programmeerkosten aanzienlijk. Sinds kort is het ook mogelijk om 3D samengestelde tekeningen in te laden, waarbij AutoPOL de optimale bewerkingsvolgorde bepaalt om nog efficiënter te werken.

Een tweede nieuwe feature is het offline programmeren van het E-Bend L hoekmeetsysteem in AutoPOL. Naast een tijdsbesparing worden ook foutieve metingen voorkomen door offline analyse van de hoekmeet instellingen.
Naast de genoemde innovaties laat SafanDarley op de BlechExpo ook machines uit het standaard leveringsprogramma zien, zoals de E-Brake 50T Ultra en de M-Shear 205-6 met return to sender functie.

SafanDarley
Hal 3, stand 3206

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetavakNieuws

SafanDarley showt hybride kantpers op METAVAK

19-09 De H-Brake 110T-1600 Hybrid, opgebouwd uit een combinatie van bewezen technologieën, is voorzien van…

Plaatbewerking

Automatiseren in eigen tempo

19-04 Dit modulaire aspect was goed te zien bij alle drie automatiseringsoplossingen die centraal stonden…

Automatisering

Nieuwe release AutoPOL: volledige koppeling met PROfirst

16-03 Sinds de vorige versie van AutoPOL kunnen samenstellingen met de Batch module automatisch verwerkt…

Plaatbewerking

Bij SafanDarley staat veel op stapel

15-03 Hij geeft als CEO sinds eind 2020 leiding aan SafanDarley. Dekker is bekend met…

Plaatbewerking

Showdagen Automated Solutions bij SafanDarley

21-02 Naast de nieuwe Tool Mate wordt het complete aanbod geautomatiseerde oplossingen getoond. De R-Brake…

Plaatbewerking

SafanDarley introduceert automatische gereedschapswisselaar Tool Mate

10-02 Met de uitbreiding van de Tool Mate biedt SafanDarley een divers en compleet aanbod…

Plaatbewerking

Nieuwe 300 tons E-Brake sluit aan bij duurzame filosofie TEMA Process

05-01 Zijn bedrijf maakt machines voor de productie van grondstoffen voor de food, chemie, mineralen…

Plaatbewerking

Teqram, Airco/Bystronic en LVD winnen BlechExpo Award

27-10 Teqram heeft met de EasyGrinder de Blechexpo Award gewonnen in de categorie oppervlaktebewerking. De…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X