SheMet bevordert kennistransfer

0
15

Tal van interessante sprekers, maar ook een bezoek aan de bierbrouwerij Inbev, met enkele prachtige staaltjes van hoogwaardig plaatwerk, staan op het programma van SheMet 2019.

Dit tweejaarlijkse congres over dunne plaat wordt van 15 tot en met 17 april voor de 18e keer georganiseerd in Leuven. Organisator is de faculteit voor Mechanical Engineering van de KU Leuven. Het doel van het congres is een podium voor discussie te bieden aan onderzoekers, academici en mensen in de industrie, teneinde de opname van onderzoeksresultaten en de overdracht van kennis over het bewerken van dunne plaat te promoten c.q. te versnellen.

De scope van het congres behelst alle bewerkingstechnieken die in de plaatbewerking worden toegepast, zowel machines, processen als gereedschappen. Maar ook gaat het over materialen en het testen daarvan, software, duurzaamheid, onderhoud, kwaliteitsvraagstukken en opervlaktebehandeling. Alle inhoudelijke informatie over het congres is te vinden op de speciale website van SheMet 2019.