Sterke groei Blechexpo

0

Krap een jaar voor de start van de beurs, meldt de organisatie van de Blechexpo een sterke groei. Er hebben zich al 150 deelnemers aangemeld die voor het eerst zullen deelnemen en er is al 10.000 vierkante meter meer expositieruimte verkocht dan de vorige keer rond deze tijd.

De Blechexpo wordt gehouden van 5 tot en met 8 november in Stuttgart. Zoals gebruikelijk vindt deze beurs voor het bewerken van plaatmateriaal, buizen en profielen weer tegelijk plaats met de Schweisstec voor verbindingstechniek.

Georg Knauer, project manager voor Blechexpo en Schweisstec: “Bedrijven die in 2019 voor het eerst willen deelnemen, of die terug willen keren als exposant, zullen snel moeten beslissen, want we zitten al dichtbij de records die we in 2017 hebben geboekt. Spanje en China doen nu al met meer exposanten mee dan de vorige keer, terwijl we ook met vrijwel alle andere landen op nieuwe records afkoersen.“ Knauer verklaart het succes vooral uit het strikt praktijk-georiënteerde concept van het beursduo, dat alle relevante onderwerpen en trends, die betrekking hebben op de digitale, geautomatiseerde wereld van plaatbewerking afdekken.