Supersnel en milieuvriendelijk precisie-reinigen

0

Kemet Europe in Bergen op Zoom organiseert op 3 oktober een demonstratiedag voor een innovatieve, supersnelle en milieuvriendelijke hybride reinigingstechniek. Interessant voor degenen, die werkstukken zeer nauwkeurig dienen te reinigen zonder vlekken, corrosie of oxidatie.

Dit type reinigingsproces is geschikt voor het verwijderen van zowel zouten en op water gebaseerde (polair) vervuilingen als oliën, vetten, vingerafdrukken en dergelijke (apolair). Het ‘hybride’ concept is bruikbaar voor de reiniging van nagenoeg alle metalen, inclusief RVS, aluminium, koper én kunststoffen. Het systeem combineert de voordelen van reinigen met detergenten en solventen in één proces.

Ook heeft het systeem milieuvriendelijke aspecten. Het proces produceert namelijk een minimum aan afvalwater, waardoor de kosten laag blijven. Het beperkte energieverbruik (-50% ten opzichte van de traditionele systemen) zorgt voor een lage belasting van de cleanroom.

Voordelen
Het hybride reinigingssysteem heeft de volgende belangrijkste voordelen: laat geen vlekken, corrosie of oxidatie achter; snelle droging; korte tacttijd; gereinigde producten zijn handwarm en direct klaar voor een volgende processtap; gemakkelijke bediening; minder belastend voor mens en milieu.

Dagprogramma
Kemet Europe presenteert de automatische hybride reinigingsmachine in haar eigen showroom annex demonstratieruimte. Het programma omvat een theoretisch gedeelte en er zal een demonstratie van het systeem plaatsvinden. Om alle vragen te beantwoorden, zal ook de fabrikant aanwezig zijn.

Gratis deelname
Deelname aan de demonstratiedag is gratis, echter wel na aanmelding vooraf. Aanvang of vanaf 9.00–12.00 uur of vanaf 13.00-16.00 uur. Voorregistratie via info@kemet-europe.com of www.kemet-europe.com.